2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288675 بازدید | 36895 پست

@نازلی_سخن_نگفت  

سلام عزیزم امروز نتونستم رعایت کنم برای همین گزارش نمیدم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 چالش پیشنهادی هفته گروه آبی ها 📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ...

زرد جان ها این چالش جدید رو بخونید و رعایت کنید مرسی

@گل_کادوپول  

@دخیناز  

@مهربون21  

@رهام97  

@sogol155  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 چالش پیشنهادی هفته گروه آبی ها 📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ...

زرد جان ها این چالش جدید رو بخونید و رعایت کنید مرسی

@قرمزی78  

@yaldaهستم  

@abremaman  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزيزم گزارش ديروزم رو نديدي؟ حالا گزارش امروز رو بزارم  #### ‍  ٦٩ روز مانده تا ...

سلام گلم چالش جدید رو بخون 

https://ninisite.co/discussion/topic/4622640/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-عضو-جدید-نمیگیریم?postId=147389417

چي ميگي سميه 😫😫 ميگم يك قاشق غذا خوري حلوا چقد داره؟؟ ديگه نميدونم ي قاشقش چند گرم ميشه تو مانكن ...

من فکر کردم میگی ۵۰ گرم حلوا چقدر کالاری داره😆😆😆

یه قاشق  را تقریبا ۲۵ گرم حساب کن !!! که کالاریش میشه نصف .. یعنی ۱۰۰ کالری..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چقد جیگر خوردی؟ کبابی یا سرخ کرده؟ باز خوبه شام یه کم جمعش کردی     عزیزم سعی کن واسه خ ...

نه جیگرسرخ کرده باروغن خیلی کم بود, وای واقعا? من پنیرخامه ای فکرمیکردم کالریاشون یکی هست

سلام عزیزم لطفا همه مقدارا رو بنویس حتما الان سیب زمینی و تن ماهی جزو ناسالم محسوب میشه اما شما ننوش ...

😑😑وای اره راست میگی حواسم نبودش به قند

تن ماهی وسیب زمینی خیلی کم خوردم 2/5قاشق 

نه جیگرسرخ کرده باروغن خیلی کم بود, وای واقعا? من پنیرخامه ای فکرمیکردم کالریاشون یکی هست

نه یکی نیستش

پنیر فتا پنیر سفید کالریشون کمتره

کلا موقع خرید بسته رو با دقت نگاه کن کالریا نوشته شده مقایسه کن

بچه ها ازتون یه خواهشی دارم

من تو این دو هفته 3 تا کار عوض کردم... اوضاع کرونا خیلی مشاغل رو از پا انداخته کار به سختی گیر میاد اونایی هم که گیر میاد مناسب نیست یا به شرایط من نمیخوره

چند روزه اعصاب و روحیه ندارم اصلا . شوهرم هم همینطور. به خاطر من 5 صبح پا میشه میره سر کار دوم در حالی که مجبور نیس. ماشینمون هم از دست دادیم. اگه من بتونم برم سر یه کار ثابت و بتونیم ماشین قسطی برداریم خیلی فشار از رو شوهرم برداشته می شه

ازتون خواهش می کنم برام دعا کنید این هفته دیگه یه کار ثابت برام پیدا شه خیلی در عذابیم... دوست دارم برگردم سر کار قبلیم قبل کرونا درومده بودم دعا کنید برام قبولم کنن و بگن  برگرد... واقعا زندگیم گره خورده 

@نازلی_سخن_نگفت  

امروز صبحانه نداشتم به دلیل ازمایش

ناهار:2تانیمرو+1عدد لواش کامل

میان وعده:5تازردالو+5تاآلوزرد

شام:2کف دست سنگک+1/2قوطی کبریت پنیر

میان وعده:1/2لیوان انگور

جمع کالری:1150

مجاز:1320

ورزش:نیم ساعت رقص+حرکت پروانه. 

راستی من این هفته دارو چرک خشک کن مصرف کردم باعث اضافه وزن میشه واینکه نزدیک پریودمیشه این هفته گزارش وزن ندم؟؟ 

@نازلی_سخن_نگفت     امروز صبحانه نداشتم به دلیل ازمایش ناهار:2تانیمرو+1عدد لواش کامل م ...

خیلیییییییی نون خوردی چه خبررههه گل

چرک خشک کن رو وزن به تدریج تاثیر میذاره یه دوره مصرف وزنت رو کاذب نمی کنه

اگه تو سه روز قبل یا بعد پریود هستی ممکنه کاذب نشون بده میتونی وزن نکنی یا اینکه وزن کنی اگه به نظر خودت کاهشت خوب بود گزارش بدی اگه به نظرت کاذب بود علامت پریود رو بذار

روی چشمام برای اولین بار بود تواین مدت خوردم, پنیرمحلیم مضرره؟؟

چشمانت روشن   

نه پنیر محلی مضر نیس

لبنیات کارخونه ای چرب ضررش زیاده چون روغن پالم اضافه می کنن

@شیرین_آردا  

سلام شیرینم امشب شاید 12 ب بعد بتونم گزارش بدم گفتم اطلاع بدم عزیزم جایی ک دارم میرم نت نداره فداتشم 

ی عالمه بووووس💋😘😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙