2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
برو عزیزم شما که اینقدر منظمید همیشه فرصت دارید اخطار نمیگیرید ممنون خبر دادی🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤

سلاام عزیزم ببخشید تازه بسته زدم😘

گزارش#  

صبحانه،شیر+خرما

ناهار،گوشت چرخکرده،سیبزمینی+سالاد باسس+ماست+گوجه

شام،دل و جیگر مرغ+سالادباسس

میان وعده،ویفر+هلو+گیلاس+شلیل+هندوانه

اب۶

مجاز۱۷۰۰

مصرفی۱۷۲۲

روز۶۹چالش۸۶روز

💕💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چکار کنم اخه روزی که برنج نخورم نیتونم تو وعده غذایی نون نخورم😢😢 چشم پیاده روی بیشتر میکنم! امروز ...

نه بخور اشکال نداره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
چ کردههههههه ؟؟😞

الکی دعوا راه مینداز،

شوهرم مریض اصلا براش حرص خوردن وناراحتی خوب نیست با این که مادرش همش کاری میکته که شوهرم حالش بد شه ،

نمیدونم دلیل کاراش چیه ،فقط با من اینجوری با همه خوبه،راه میره بهم میگه پسرم و جادو کردی ،😢

میگه مجرد بود باهام خوب بود ،الان باتو خوبه،

یخدا با مادرش خوبه هیچی بدون مادرش نمیخوره،بدون اجازش اب نمیخوره،باز نمیدونم چشه،

شوهرمم دیگه خسته شد ،مادرشه باز با این که مریضی بزرگ داره پسرش بازم همش نفرینش میکنه😢

💕💞
گزارش#   سلام گلم... صبحانه=عسل۲ق+نان لواش۱کف دست+مربا البالو۲ق+پنیر فتا۱ قوطی کبریت=۳۴۴کالر ...

سلام عزیزم

عالی گلم عالی👍👍👍👍.

دم همتون گررررم. دارین پیشرفت میکنین خدایی.روز بروز بهتر میشین. دیگه راه افتادین.  ایششششالا همتون رو زودی طلایی ببینم😊😊.

آب هم بیشتر بخور . صورت قشنگت نیفته.

الکی دعوا راه مینداز، شوهرم مریض اصلا براش حرص خوردن وناراحتی خوب نیست با این که مادرش همش کاری میک ...

ای باباااا 😞😞😞

خدا انشاالله ب راه راست هدابتش کنه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوباره حساب کن عزیزم

سلام ۲۵ تیر گزارش،شیردهی  ۶۹ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

ص نان و پنیر گردو رطب ۲۱۰کالری 

ن ۸ قاشق برنج .۱۰۰ گرم ماهی  ۳۰۳

شام نان و ماست و خیار ۲۳۷

میان وعده انگور .رطب .زردالو.آلبالو .گیلاس .لواشک ۴۵۰ کالری یک لیوان شیر مجاز شیر دهی 

کالری مجاز ۱۲۲۰

کالری مصرفی ۱۲۰۰

ورزش انجام ندادم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عزیزم گزارشت کامل و عالی و خوشگل بود ورزشت خیلی خوشحالم کرد غذاهایی که انتخاب کردی خیلی مناسب و حساب ...

سلام عزيزم

گزارش ديروزم رو نديدي؟

حالا گزارش امروز رو بزارم 

####‍ 

٦٩ روز مانده تا خوشتيپي

صبحانه چاي و خرما 

ميان وعده ٣٠٠ گرم هندوانه و خيار و ١٠ تا بادام درختي

ناهار ١٠ ق لوبيا پلو و ٦ ق سالاد شيرازي با روغن زيتون و نصف ليوان دوغ

عصر چاي و يدونه خرما و سيب و هلو و ١٠٠ گرم طالبي

شام كتلت خالي دوتا و گوجه و كاهو و يك ليوان دوغ

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي١٥٢٠

اب ٤ ليوان

مولتي ويتامين

ای باباااا 😞😞😞 خدا انشاالله ب راه راست هدابتش کنه

مرسی عزیزم،دلم واسه شوهرم کباب،سرطان داره کلی شیمی درمانی کرد تا بهتر بشه،ولی هر ۳یا۴ماه بازم ازمایش و...میده مامانش توچشاش میبینع ونفرینش میکنه😢

💕💞

@مامان_الیساهستم2     @mamanali95  

صبحانه : نان و کره و عسل (۳۲۰ تا)
ناهار : ۳ کف نان و سوپ جو (۲۹۸ تا)
شام : ۷ قاشق پلو و ران مرغ (۳۷۳ تا)
میان وعده ها : هلو ، ساقه طلایی با چایی ، خرما خشک ، و ته دیگ نانی که اخر سر همه چی را خراب کرد😤😤 (۳۸۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۷۱     فردا کمتر میبندم انشاالله
۸ لیوان آب ✔
چالش چوب دو ست ۴۵ تایی ✔
ورزشم نکردم😞
🤩۷۰ روز مانده تا هدف💪🤩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عزیزدلم منم نمیدونم چندروز مونده ب چالش طلایی.میدونستمااااا.قاطیم دادن😁 گلم کمبودخواب علا ...

خیلی ممنون عزیزم از نکات خوبی که گفتین چشم سعی میکنم حتما رعایت کنم در مورد سهمیه شیر دهی فکر کردم میشه یه لیوان شیر کم چرب با یه لیوان ماست کم چرب بخورم نمیدونستم 😉 خیلی ماهی خدا خیرتون بده 😍😍😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘