2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
خیلیییییییی نون خوردی چه خبررههه گل چرک خشک کن رو وزن به تدریج تاثیر میذاره یه دوره مصرف وزنت رو کا ...

وای اره عین قحطی زده ها ظهر2بودافتادم به خوردن. ناشتابودم

درسته باشه پس وزن میکنم کاهش داشتم میگم اگرنه, علامت پریودی میزارم. 

چشمانت روشن     نه پنیر محلی مضر نیس لبنیات کارخونه ای چرب ضررش زیاده چون روغن پالم اضا ...

قربونت عزیزمی ممنونتم که بخوبی وبادقت چک میکنی ایرادات میگی, ایوللل پس ازاین به بعدمحلی میخورم مادرشوهرم تبریزیه برام پنیرداده. 😋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها ازتون یه خواهشی دارم من تو این دو هفته 3 تا کار عوض کردم... اوضاع کرونا خیلی مشاغل رو از پا ...

عزیزه دلم نازلی مهربون ایشالا هر چی خیره ب زودی تو زندگیت ببینی.....زندگی بالا و پایینه زیادی داره ب جاهای خوبشم میرسی ب زودی... فقط امید داشته باش و هر لحظه تو ذهنت یاداوری کن من لایقه بهترینام و بهش میرسم......از خدا هر چی خیر و خوبیه و برکت واست میخااااااااام ...الهی آمین🙌🙌🙌🙌🙌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزه دلم نازلی مهربون ایشالا هر چی خیره ب زودی تو زندگیت ببینی.....زندگی بالا و پایینه زیادی داره ب ...

مرسی عزیزم فقط امیدم به دعای شماهاس دیگه   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
قربونت عزیزمی ممنونتم که بخوبی وبادقت چک میکنی ایرادات میگی, ایوللل پس ازاین به بعدمحلی میخورم مادرش ...

قربونت   

من اگه چیزی می گم هم واقعا واسه خودتونه اگه مثلا در مورد نون یا خوردنیا گیر میدم واقعا چون می خوام عمل کنید و نتیجه ش رو ببینید خیلی خوشحال می شم وقتی می بینم کاهش داشتین

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
بچه ها ازتون یه خواهشی دارم من تو این دو هفته 3 تا کار عوض کردم... اوضاع کرونا خیلی مشاغل رو از پا ...

الهی گره از کارتون باز شه و خیلی زود شرایط وفق مرادتون پیش بره🌸🌸 و با آرامش کنار همسرتون شاد و خوشبخت باشید🌺

به حکمتش دل بسپار 🌿
زرد جان ها این چالش جدید رو بخونید و رعایت کنید مرسی @گل_کادوپول     @دخیناز &nbs ...

عزیزم اجباریه؟؟اخه من صورتم پره دوس ندارم از این پر تر بشه

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
اره 😢😢😢 من ۸۳ کیلو بودم گفتم واس پری الان اضافه کردم چ فایدع پری بشم بازم همینم😢

کلا بذار بعد پری یک هفته حساااابی رعایت کن به نظرم بعدش وزن کن خودت رو تا اون وزن اصلیت رو بفهمی چنده 

الان که نمیدونی چقدر کاذب بوده و چقدر واقعی

چون منم مشکل تورو دارم

گذاشتم وقتی پری شدم بعدش ببینم چند کیلو ام

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

به حق حضرت عباس امیداوارم خدا کمکت کنه واقعا شرایطت زندگی خیلی بد شده

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
الهی گره از کارتون باز شه و خیلی زود شرایط وفق مرادتون پیش بره🌸🌸 و با آرامش کنار همسرتون شاد و خوش ...

مرسی گلم   

عزیزم اجباریه؟؟اخه من صورتم پره دوس ندارم از این پر تر بشه

یه بارش که فکر نمی کنم تاثیر ان چنانی روی سفت شدن و پر شدن داشته باشه 

میتونی برای تقویت پوستت انجام بدی

گلاب خاصیت پاک کنندگی هم داره

به حق حضرت عباس امیداوارم خدا کمکت کنه واقعا شرایطت زندگی خیلی بد شده

مرسی عزیز دلم

آره جدا بزنی بهتره👌

عه😳

من زدم تاس کباب دیروز رو😬چون یکی از دوستان اومدن خودم رو گول نزنم و همون تاس کباب وارد کنم🤪

پس برای دفعه بعدی جداجدا بهتره 👌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160