2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام زیتون جون چطوری  بهتری ؟

سلام عزیزم ممنون از لطفت ب نظرت امروز 500 تا از مجازم کم کنم ب خاطره زیاده روی دیشبم؟؟؟؟؟ نمیخام از شیرین بپرسم بفمه ج......رم میده

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@شیرین_آردا  

ببخشید دیشب تو شرایط گزارش دادن نبودم معذرت میخااااام وگرن قبلش خبر میدادم گلم 

شیرین جوون؟؟؟من دیشب ی 500 تا اضافه کالری دریافت کردم ولی ی ساعت رقصیدم تند.... چالش چوب دو تا 100 تا چالش کرانچ و چالش پلانک و دوچرخه ی شکم و کوهنوردی و اینا رو صب انجام دادم تا ساعت 10 شبم اوکی بود کالریم . صد تا هم زیر کالری مجازم بسته بودم ولی از 10 شب تا 3 صب ی کارای بدی کردم چیپس و ماست موسیر و  آب آلبالو و پسته و بادوم و پفک و.....چیزای آشغال زیاد خوردم ناسالم خوری در حد مرگ .....میخاستم بهت نگم ولی عذاب وجدان داره خفم میکنه امروز چیکار کنم ب نظرت؟؟؟؟

غلط کردم دفه ی اول و اخرمه قووووووول 😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم خوبی؟ شرمده من اینطوری درگیر شدم جواب آزمایش شوهرم اومد ...

سلام گلم خوبم پریساجان. شما چطورین؟

من خیلی هارو دیدم ک کرونا گرفتن و خوب شدن. با تغذیه درست و قرنطینه. پس حتتتتتما ی ندت تو خونه باشین. چون بدنتون ضعیفه الان اگه برین جایی و کسی ناقل باشه شما سریع میکیرین و بدتر میشین. پس بفکر بیرون رفتن و اینا نباشین. ی مدت رعایت کنین و بعدش باخیال راحت هرجاخاستین برین

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم روز جمعت به خیر وخوشی جونم  🌻🌻🌻🌻🌻صبحانه 🌻🌻 ...

سلام هستی جون

عالیییییی بود.چ نمودار سبززززی👍👍👍👍

فقط سس رو حذف کنی خیلی معرکه میشه. با سرکه سیب یا ابغوره و ماست بخور سالادهاتو.

@zizigoli   سلام عزیزم دییروز نتونستم گزارش بدم ازعصر ب بعد معده درد شدیدی گرفتم که نگووو هرچ ...

باشه عزیزم اشکال نداره الان بهتری

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

چالش پیشنهادی هفته گروه آبی ها

📣📣📣📣📣📣📣📣📣

چالش این هفته رو با همکفری سرگروه جایگزینم فاطمه جان براتون انتخاب کردم.

@فندق_فسقلی  

که این چالش رو به زیبایی و خوشگلی تون اختصاص دادیم.

خوش اندام ک شدین خوشگلم بشین. دلبرررررررر بشین دیگه😍😍🙆🙆.

و اما چالش

💆ماسک گلاب و گلیسیرین.💆

خودم این ماسک رو امتحان کروم و جواب گرفتم.

💐 شادابی و لطافت پوست.

💐 ابرسانی ب پوست.

💐سفتی صورت.

💐پر شدن و چاقی صورت.

اینا از مهمترین کارایی شه.

.... یک قاشق گلیسیرین رو با دو قاشق گلاب قاطی کنین. و هرشب قبل از خواب ب صورتتون یا اسپری کنین و یا با پنبه بزنین و صبح بشورین.

عزیزانی هم ک گلیسیرین رو نمیتونن تهیه کنن میتونن گلاب رو به تنهایی استفاده کنن. ولی گلاب ب تنهایی صورت رو پر نمیکنه.

وقتی ک ماسک رو میزنین آروم با نوک انگشتاتون صورتتون رو هم ماساژ بدین ک خونرسانی بشه.

این چالش از شنبه5/4 شروع میشه و تا جمعه هفته بعد 10 ام ادامه داره. لطفا هرکی به زیبایی صورت و پوستش اهمیت میده حتما این چالش رو رعایت کنه.

@سمیه1396  

@zizigoli  

@شیرین_آردا  

@pari95  

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵 چالش پیشنهادی هفته گروه آبی ها 📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ...

😍😍😍😍😍😍

وااااای چالش جدید😍

من میخوام خوشکل بشم🙋🙋

ایده خیلی خوبیه سرگروه خوشکلم😍😘

به حکمتش دل بسپار 🌿