2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
عزیزم من بختیاریم استان خوزستانم

آخی قربونت برم منم بختیاری و خوزستانیم اصالتا مسجدسلیمانی ولی زاده و بزرگ شده اهواز   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه عزیزم . پس بهتره فردا سعی کنی یه کمتر از مجازت ببندی و ورزشت هم بیشتر کنی چون داریم به روز سرنو ...

باشه چشم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
خیلی خوبه مرسی عزیزم

#گزارش

سلام سرگروه جان

صبحانه پنیروگردو خیار وخرما و چای 

ناهار دامه کوچک 5 عدد و خرما 

میان وعده گیلاس و زروالو و بادام و پسته 

شام سیب رمینی و تخم مرغ آپز

کالری 980.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
آخی قربونت برم منم بختیاری و خوزستانیم اصالتا مسجدسلیمانی ولی زاده و بزرگ شده اهواز    

من‌ورزشام همه امروز انجام‌دادم تا شبم رعایت کردم ولی شبی خانه مادر شوهرم بودم کله پاچه بود نمخواستم کسی بدونه رژیم هستم چون شیر بچه میدم پشیمونم مکنن منم عاشق کله پاچه هستم میدونن نمشد  که نخورم خوردم کالریم خیلی زد بالا 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه ها گزارشتون دیر نشه... دو سه روزی قراره من جایگزین مهدیه جان باشم منو تگ کنید برای گزارش

@مهربون21  

@رهام97  

@ایده  

@elnena  

@سوگل155  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش#   @شیرین_آردا     آب 5 لیوان  مجاز 1120 مصرفی 1087  صبحانه: ...

آب خیلی کمه

بیشترش کن گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @شیرین_آردا   صبحانه👈پنیر+نان+خیار+شلیل+خیار=197 ناهار👈سوپ=81 شام👈ماست+نان=1 ...

ورزش چرا نداری

کالریتم که نگم برات. نمیشه که. وقت خوابتم مشخص کن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
من‌ورزشام همه امروز انجام‌دادم تا شبم رعایت کردم ولی شبی خانه مادر شوهرم بودم کله پاچه بود نمخواستم ...

وای شب کله پاچه   امیدوارم کم خورده باشیییی

فردا سعی کن بیشتر ورزش کنی و چیزای سالم و بدون چربی و کربوهیدرات بخوری یه عاااالمه سبزیجات بخور حتما و ترجیحا سراغ روغن نرو!

متنفرم از روزایی که آدم تا شب رژیمشو نگه میداره بعد به خاطر مهمون و میزبان مجبوره بشکنه. واسه خودمم زیاد پیش اومده   

ص نأن تافتون گردو پنير ن برنج ٧ قاشق قومه سبزي ٨ قاشق ميان وعده انگور هندونه شام كدو ابپز با غوره ...

سلام عزیزم شما تگ نمی شدین. گزارش امروزتون رو ندادین تا دو سه روز مهدیه جان نیستن من جایگزینم برای گزارش منو تگ کنید که بعدا به اطلاع سرگروهتون برسونم. ممنون گلی

وای شب کله پاچه   امیدوارم کم خورده باشیییی فردا سعی کن بیشتر ورزش کنی و چیزای سالم و بدون چ ...

انشالله فردا جبران میکنم 😅😅

گزارش#  

سلام عزیزم...

صبحانه(حواسم نبود امروز روزه خگخ)حلوا ارده+نان لواش=۱۹۹ کالری

ناهار=چیزی نخوردم 

میانوعده=موز۱+زردآلو۱۰تا+گیلاس۴۰عدد+ سیب۴+شیرموز۱.۵ لیوان+خیار۲=۱۰۷۵کالری

شام=ماکارونی با گوشت=۱۲۰کالری(نتونستم نخورم ماکارونی ۲ قاشق خوردم ببخشید دیگه😣)

ورزش ۳۵ دقیقه(کالری سوزونده شده تخمینی ۶۵۰ کالری

۷لیوان آب/چالش سرکه سیب/

کالری مصرفی=۱۳۹۴

کالری مجاز=۱۳۴۰

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@مهدیه24   من از دیروز هر کاری کردم نمی تونستم وارد سایت بشم دیروز نتونستم گزارش بدم امروز می ...

سلام عزیزم شما تگ نمی شدین. گزارش امروزتون رو ندادین تا دو سه روز مهدیه جان نیستن من جایگزینم برای گزارش منو تگ کنید که بعدا به اطلاع سرگروهتون برسونم. ممنون گلی