2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
ینی گروه آبی و سبز میتونن کار کنن؟من فک کردم هر وقت ب هدف رسیدیم بعد

اره میتونید کالری حجم دهنده وسط ورزشتون رو حساب کنید 

روز فرمدهی هم فقط همون نقاطی که میخواید فرم بگیره کار کنید شکم نزنید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره دیگه فقط میان میخونن میرن کپی میکنن دیگه نمیدونن دلیل فست و وزنکشی و گزارش و .. چیه مثلا رو ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دیدم این تاپیکو 😂😂😂😂 گفتم چ باحال  خوب نفس کار خوبه ولی اینکه و به و کپی شده یکم تو ذ ...

اره دیگه اگه درست انجام بشه ماهم خوشحال میشیم 😄

تازه من گروه لاغری دیدم گروه سبز و ابی و قرمز هم داشت 😆😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره دیگه اگه درست انجام بشه ماهم خوشحال میشیم 😄  تازه من گروه لاغری دیدم گروه سبز و ابی ...

وزن اضافه نکنن صلبات🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

بچه ها یه حاجت خیلییی مهم دارم لطفا برام دعا کنید ایشالا همتون به حاجت هاتون برسید 😘♥️

دعا کنید معجزه اتفاق بیوفته🙏🏼🦋 

وزن اضافه نکنن صلبات🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

😬😬😬 من فقط نگران استوپم 😆

البته استارترش از بچه های همینجا بود دیگه انقدر سوال پرسیده اینجا خودش استاده اضافه نمیکنن 😝😝😝 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 بچه ها یه حاجت خیلی ...

ایشالا عزیزدلم

به اون زمانی فکر کن ک حاجت روا شدی و چشمات و قلبت پرشده از ذوق و همین پروانه های کوچولوی آبی میای همگی خوشحالی میکنیم❤️❤️❤️❤️❤️

😬😬😬 من فقط نگران استوپم 😆 البته استارترش از بچه های همینجا بود دیگه انقدر سوال پرسیده اینجا&nbs ...

ای وااای🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂 خودی بوده پ 🙃🙃🙃

😂😂😂 فست بعد از وزنکشی 😆

سلام استاد بزرگ ممنون بابت این تاپیک خوبت ،شب روز برای خودت و خانواده است دعا می کنم واز @مهدیه24 گلم هم بابت زحماتش متشکرم،  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
اره بعد این که اینو فرستادم پرخوری کردم دوباره کالری رو حساب کردم فرستادم ببخشید اگه یه وقت دیر میشه ...

خدا شفا بده 😥😥😥

باشه گلم اشکال نداره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @zizigoli     78روز# تا موفقیت. اب ۸ لیوان  مولتی ویتا ...

نون خیلی مصرف کردی عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
کشته مرده ی نصف سیب زمینیتم 😂😂 کاش همون ۷۰۰ میبستی ننه👌👌 ورزشات عالی❤❤❤❤

آخه یدونه کامل نخوردم😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ناراحت نباش ای کاش در کنار شب خودت شیر خشک هم میدادی من سر دختر اولم مثل شما بودم با این تفاوت که پد ...

الان دخترم یکسال نه ماهش هنوز یه شب راحت نخوابیدم هنوز شبا بلند میشه گریه میکنه شیر میخواد از بس شیرم کم بود شب تا صبح بیدار بودم فقط مک میزد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@گزارش صبحانه تخم مرغ آپز و نان تست و خرما هر کدام یک عدد میان وعده زردالو و گیلاس هر کدوم 5عدد ن ...

خیلی خوبه مرسی عزیزم