2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396     سلام عزیزم سرم خیلی شلوع بود دیشب ساعت ۱۱ رسیدیم خونه  اول ✍گزراش دو ...

سلام گلم🌸

خسته ی راه نباشی

همین هم عالییی رعایت کردی👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه هاااا🧐🧐🧐 یه سوال اخلاقی😅😅😅😅 👇👇👇👇👇👇👇 اگه خونه کسی برید مهمونی ولی در ات ...

به شوهرت تسلبت میگم. منم جمعه مهمون داشتم ، گلدونم و پر پر کردن ، البته ناراخت نشدم . اتاق بچه رو قفل نمیکنم ، اتاق و اسباب بازیها مال بازی کردن و ریخت و پاشه دیگه ، اما اسباب بازیهای گرون و حساس دخترم و جمع میکنم ، هر چقدرم بچه ها اصرار کنن بهشون نمیدم ، در اتاق خودم رو هم میبندم و ورود و قدغن میکنم . 

قفل کردن در اتاق هیچ ایرادی نداره . بهتر از آسیب و کدورت هست . کسی هم ناراحت نمیشه .  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ص نأن تافتون گردو پنير

ن برنج ٧ قاشق قومه سبزي ٨ قاشق

ميان وعده انگور هندونه

شام كدو ابپز با غوره

ورزش چالش بنفش

اب ١٠ ليوان

دريافتي ١٥٨٠

مجاز ١٦٥٠

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

٨٣ روز ديگه ميتركونم

💜💜💜💜💜💜

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
ولی خدایش انگیزه گرفتم  اون چال آرنجت دیدم گفتم من تا مهدیه شدن لاغر راهی ندارم پس تکون بده خو ...

🤣🤣🤣🤣خودم به چال ارنجم تا حالا دقت نکرده بودم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@سمیه1396    

گزارش دیروز 

🍽گزارش سه شنبه ۱۰ تیر 

صبحانه 

هیچی فقط یه لیوان چای چون حالم از غذای اضافه دیشب بد بود

نهار

یه ساندویچ متوسط مرغ گریل.ساندویچ خوبی بود نانش کامل و سبوس دار بود فقط حدود ۱ ق سس😯 داشت. کلم و خیار شور و مرغ گریل داشت.کالری روش رو زده بود ۲۵۰ کالری چیز دیگه ای نبود بخورم.

و یه نان کشمش و کنجد سنان روش ۳۳۸ کالری زده بود من با ۱۵ گرم کشمش و ۱۲۰ گرم نان کامل کالری اون رو حساب کردم.👈۵۸۹ کالری برای نهار

میانوعده بعد نهار ساعت  ۱۰ و نیم بود😐 

۲۰۰ گرم سیب سبز و ۱۵۰ گرم آلو زرد 👈۱۴۳ کالری

شام ساعت۱۱

نان لواش ۶۰ گرم.پنیر ۳۰ گرم کم چرب. ۵ عدد خرما.👈۲۸۴ کالری

کالری مجاز۱۰۰۰ و مصرفی ۱۰۱۶

ورزش نشد ولی پله های کیلینیک رو ۲۰ بار بالا پایین کردم 

ممنونم عزیزم

منچالش چوب رو میرم کمر درد دارم دوست دارم ورزش قدرتی برم سایزم کاهش پیدا کنه خودم سرچ میکنم چیزی به ذهنت رسید اسمشم بگی سرچ میکنم من با شکمم مشکل دارم البته یبوست بدترش میکنه

هرکس این همه آلو میخورد یه چیزیس میشد من هیچی‌.

ممنون عزیزم

آخه بیچاره،خیلی بده چقدر غصه خورد، کلا داغون شد! چیکار کرد،

بغد اون جیغ بنفشش،، من که خودموو رسوندم، دیدم بالای سرش وایستاده، انگار باورش نمیشد که گلش نقش زمین شده...

فکر کنم بچه به گل لگد زده چون، گل از ته ساقش شکسته بوده، برگاش را هم کنده بوده

بعد گفت چراااااا جاشووو عوض کردیی؟؟

من گفتم، چون اونا دست نزنن بهش.. گفت الان چی!!!😅 

هیچی دیگه از یه گوشش محکم گرف و از شکستگیش گل را کند و بردش اشپزخونه.. 

من ترسیده بودم، همونجا رو تخت داشتم فکر میکردم. بعدش اومد  اتاق و مستقیم خوابید

من رفتم پایین،، دیدم  یه ساقه را که سالم مونده ، را جدا کرده داخل اب گزاشته که ریشه بزنه.. بقیش را انداخته اشغالی..

بعدش گفت دیگه کسی را داخل اتاق راه نده 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چقدر خوب سایز کم کردی👌👌👌واقعا  بهت  خیلی کمتر از وزنت میزنه

وای مرسی سمیه جون مهربون💛💛💛🥰

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
تو تاپیک بازم نی نی یار هست😱😱😱😱

یکی از بچه هاا ، چون مشکل کاربری داره، تکش کرده

@مهدیه24     سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده دیروز بسته شدنشدبزارم اینم سایزام: دورکمر:86 دورش ...

عزیزم باید هم هوازی کار کنی هم قدرتی

اسکرین بگیر ماه بعد دوتاشو بذاری کنار ببین نتیجه کارتو

یکی از بچه هاا ، چون مشکل کاربری داره، تکش کرده

سمیه این تاپیک ترکیده بود؟

بغد اون جیغ بنفشش،، من که خودموو رسوندم، دیدم بالای سرش وایستاده، انگار باورش نمیشد که گلش نقش ...

منم گلامو خیلی دوس دارم

شوهرم بچه فوتبال بازی کردن چند ماه پیش توپ رو انداختن وسط گل حسن یوسفم

وترسیدن ونگفتن🥵

بعد که اومدم سراغش

دیدم ای داد هیچی گذاشتم تو اب الان پرپشت وقشنگ شده

نگران نباشه بهش دوباره میرسه خوشگلتر از قبل میشه

@مهدیه24     سلام عزیزم سایزام نوشتم, خوبی؟ 😘😘 راستی گل خانوم امروز کیک خوردم صبحونه ...

نوش جونت اگه کالری مجازت بوده وهنوز جا داری بخور اشکال نداره

شب ابدوغ بخور 

به شوهرت تسلبت میگم. منم جمعه مهمون داشتم ، گلدونم و پر پر کردن ، البته ناراخت نشدم . اتاق بچه رو قف ...

عزیزم.. مرسی😅

منم واسه بچه های کوچیک که مهمونم هستن، مخصوصشون عروسک خریدم که بهشون بدم، بازی کنند تا به وسایل خونه دست نزنن😅

ولییی  مامانشون باید حواسش به بچه اش باشه.. اگه اشتباهیی یا خرابکاری کرده، بیاد بگه... یه معذرت خواهی چیزی.. 

تازه بچه اش به مامانش میگفت، بریم اتاق خوابشون را ببینیم، اون یکی دست بچه اش را گرفت برد، نشون بده.. اتفاقی دیدم که داره از اتاقم میان بیرون....اتاق خواب دیگه خصوصی هس.. حالا اگه اتاق بچه بود بازم یه چیزی😬