2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
من فداتم بهترین سرگروه جهان🥰🥰🥰🥰 پری جونم من یه کاری کردم‌یکم حالم گرفتست من شنبه ها خونه مامان ...

گلم این وزنی ک نشون داده کاذب اصلااااااا بهش فکر نکن نباید الان میرفتی رو ترازو 🔫🔫🔫😖

شاید باورت نشه ولی فردا و پس فردا  قشنگ دوروز رو کاهش اثر داره  پس منتظر باش یکشنبه وزن کنی  چیزای ملین بخور که  یکشنبه شکمت خوب کار کنه  رو کاهشم اثر داره   

قوی کن خودتو  دوست دارم زودتر بفرستمت گروه بالا 😍😍😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خب برا من که فرستادین خیلی کمتر بود. 

یادم رفته بود میوه رو 

سلام عزیز

صبحانه:بادام و میوه=220
ناهار:هویج پلو(هویج.قارچ.زرشک.مرغ.برنج)+ماست خیار1.5لیوان=480
شام:جگر+جوجه=310
میان وعده:میوه+بادام=190
عصرانه:میوه و بیسکوییت=160
مصرفی:1360
مجاز:1443
آب زیاد خوردم نشمردم
ناشتا آب و خاکشیر
ورزش نتونستم ولی کلی کار خونه کردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@نازلی_سخن_نگفت     گزارش# 99/4/19 سلام عزیزه دلم امروز خگخ بودم در ضمن امروز 75 روز ...

سلام گلی

به به کیف کردم با گزارشت آفرین👏👏

خوشم میاد بچه های زرد همه سعی می کنن خگخ رو رعایت کنن😍

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
چشم عزیزم چالش چوب هی یادم میره 

چشمت بی بلا   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گلم این وزنی ک نشون داده کاذب اصلااااااا بهش فکر نکن نباید الان میرفتی رو ترازو 🔫🔫🔫😖 شاید باورت ...

وااااای راست میگی

اصلا نباید اینکارو‌میکردم‌نمیدونم‌جرا دیوونه بازی درآوردم‌

وااای الا دورت بگردم‌ بخدا حالم بهتر شد 

حتماااا پیاده رویمم بیشتر میکنم تا حسااابیه‌ حساابی اکی بشه

دورت بگردم ممنونم که جواب دادی  خیالم راحت شد😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خوب بود گلم. فقط ناهارت😀🌽

😆😋

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش#

@pari95

صبحانه.نان.پنیر.چای.گردو۵۱۹کالری

ناهار.پلو.خورشت بادمجون.سبزی۴۰۷کالری

میان وعده.الو۳۶کالری

شام.ماست.سبزی.نان۶۰۸کالری

ورزش هوازی✔

ورزش قدرتی✔

چالش اب✔

چالش چوب✔

کالری مجاز۲۰۶۰

کالری مصرفی۱۶۵۱

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
@pari95     گزارش#   کالری مجاز1600 مصرفی1567 صبحانه املت نان بربری542 نهار ع ...

عزیزم اشکال نداره من مطمعنم فردا عالی هستی 😍😉😉😉

پیش میاد گاهی ادم شیطون گولش میزنه مهم اینه ک  فردا قوی تر از امروز 👌❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@نازلی_سخن_نگفت     سلام نازلی اینم گزارش امشب صبحانه : انجیر خام ۵ عدد + پنیر ۱ قوطی ک ...

سلام عزیزم مرسی از گزارش کاملت خیلی هم خوب بستی  ورزشت هم عالی 

یه پیشنهاد: سعی کن شبا نون رو با سبزیجات جایگزین کنی مثلا سالاد زیاد کنار غذات بخور که معده ت پر شه نون نخوری یا اینکه با کاهو و کلم لقمه بگیر   هر چی شب کربوهیدرات نخوریم بهتره

وای دلم نون تیری خواست   کجایی هستین که نون تیری دارین؟

@شیرین_آردا     گزارش#   سلام گلم ❤️ روز۷۸ از چالش  مجاز :۱۱۶۰ مصرفی:۱۱۶ ...

اشکالی نداره 

سالم بخور یکم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@شیرین_آردا  

گزارش#  

سلام شیرین جون. اینم گزارش امروز من:

75 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن

کالری مجاز 1320 

کالری مصرفی 1310

اب 19 لیوان

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و یه حب سیر

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام

صبحانه : 190 کالری

نان سنگک 35g + حلوا 20g

میانوعده : 220 کالری

شیر کم چرب 1 لیون + خرما 10g + سیب 150g

ناهار : 449 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250g + سبزی خوردن 50g + گوشت چرخ کرده سرخ شده 70g + گوجه پخته 1.5 عدد + قارچ آبپز 100g + کلم آبپز 90g+ دوغ 1  لیوان

میانوعده : 151 کالری 

مغز پسته 3g +مغز بادام درختی 5g +آلو زرد 150g + آلو سیاه 150g

شام : 157 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250g + ماست کم چرب 150g + خیار 100g + خرما 10g

میانوعده : 145 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما10g

کل میانوعده ها : 510 کالری ( 37 درصد) 

صبح 75 مین پیاده روی سریع + درازنشست 2 ست 25 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای + شنای دیواری 2 ست 25 تایی

عصر  10 مین پیاده روی سریع + 1 دقیقه پروانه  + 35 مین قدرتی + درازنشست 2 ست 25 تایی +  چالش چوب 3 ست 45 تایی  + پلانک 2  ست 1 دقیقه ای 

مسواک صبح و شب

ماسک جوانه گندم و ماست و قبل از خواب روغن شترمرغ

مواتی ویتامین و ویتامین دی

وااااای راست میگی اصلا نباید اینکارو‌میکردم‌نمیدونم‌جرا دیوونه بازی درآوردم‌ وااای الا دورت بگردم‌ ...

خدااااا نکنه گلم 

اره عشقممم نگران نباش  😉❤😍😍😍

فردا خوب بسوزون 👌

ولی شنبه سبک ورزش کن . 

گزارشات عالین باید کاهشت خوب باشه 

اب و یبوستت رو مواظب باش   

قهوه و چای سبزم بخور ک حسابی متابولیسمتوبالابره 😍😍😍😍

گزارش#   @شیرین_آردا     ص ۱ کف د سنگک ی ذره خامه  م و چای با دوتا خرما&nb ...

قندو حذف کن گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @pari95   صبحانه.نان.پنیر.چای.گردو۵۱۹کالری ناهار.پلو.خورشت بادمجون.سبزی۴۰۷ک ...

👌👌👌👌❤❤❤❤❤❤

عالی گلم