2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
واي واسه منم مولويه خيلي استرس دارم يعني اونجا همه جور ادم هست شوهرمو هركار ميكنم ماسك نميزنه ميگه ...

سلام عزیزم از دست این شوهرا کجا بریم ما !!!!!😉 پس من چی بگم که شوهرم تو بیمارستانه و مرکز کرونام هست تازه ماسک نمیزنه میگه هر کی بیشتر رعایت کرده کرونا گرفته تو همکارام بچمم کوچیکه خدا خودش رحم کنه به هممون😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدات بشم ای جانم دیگه حسابی محیا شیطون شده خدا حفظش کنه الان هستین عکس لباس مجلسیمو بزارم😍😍

اره هستیم دوختیش؟

کی عروسی هست؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@گلیman     رو اگه منظورته. دیشب خودشو تحویل داد😂

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🙅🙅

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام عزیزم از دست این شوهرا کجا بریم ما !!!!!😉 پس من چی بگم که شوهرم تو بیمارستانه و مرکز کرونام هس ...

واييي واسه تو بدتره استرسه شوهريت

اينا چرا اينجوري ميكنن اخه 

بهش ميگم يهو ناقل ميشي مياي ميدي به من منم ميدم مامانم اينا مامانت اينا 

💔🌈

سلام خانوما یه سوال فنی از مامانایی که بچه کوچیک دارن  نیم ساعت پیش به بچم هندونه کوچیک کوچیک ...

عزیزم باید دستتو بزاری زیر نافش خمش کنی و محکم فشار یهویی بدی به زیر ناف 

ولی موقع غذا خوردن تنهاش نزار خدا رحم کرده بازم خدارو شمر چیزیش نشده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم میرم شنا روی دیوار رو  ولی گفتم با دمبل هم کار کنم که بهتر جواب بگیرم 😜 پس من فعلا هم ...

دمبل بهتره اره.

نمیدونم کدومش چون تا الان امتحان نکردم.منظور اینه که سنگین بشه

سلام مهدیه جون هیچی نشده چند روز نبودم هیچ کس حالمو نپرسید😢😢😢

سلام مائده جون خوبی من چند روز نبودم فقط دیروز درست حسابی اومدم 

ولی از اونروز که تاپیک و ترکوندن یکم بهم ریخته شده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار