2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروشکر😍

روانشناسی که آینده ای نداره چته اینقدر ذوق میکنی بنده خدا باید دکترا بگیره

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

روانشناسی که آینده ای نداره چته اینقدر ذوق میکنی بنده خدا باید دکترا بگیره

اینکه رشته رو دوس داره خیلی خوبه... انسان توی هر رشته و شاخه ای تلاش کنه ، قطعا موفق میشه...

خوشا راهی که پایانش تو باشی 
عزیزم علاقه من کار مستقل دوست داشتم و اینکه شرایط ازاد نداشتم

من اومدم پرستاری آزاد

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

خب علایق متفاوته من تحمل حجم کار و سختی بالا پیرا نداشتم وگرنه رتبم خوب بود راحت قبول میشدم

بهداشت عمومی دولتی ام میاوردی نه ؟

اینده که داره اگه مشکلش اینه راجع به دکتری برا استاد شدن بله ولی کار کردن ارشد کافیه

برا ارشد گرفتن مثل ما بعد ۴ سال لیسانس دو سال برا ارشد باید بخونید ؟راستش اطلاعی ندارم ولی شنیدم دکترا باید بگیرید

خب علایق متفاوته من تحمل حجم کار و سختی بالا پیرا نداشتم وگرنه رتبم خوب بود راحت قبول میشدم

پدرم سوخت برا شهریه خداشاهده