2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

@مهدیه24  

گزارش#  

سلام مهدیه جان

۷۹ روز مانده از چالش

صبحانه نان و پنیر و سبزی و گوجه۶۸ کالری

نهار آش ۷۵۰ کالری

شام نان بربری و کوکو سیب زمینی و خیارشور و گوجه۶۰۰کالری

میان وعده هندوانه گیلاس و زردآلو و کنجد۳۰۰کالری

آب ۵ لیوان

ورزش هم نداشتم ولی کار خونه در حد تعریق زیاد حدود نیم ساعت 

کالری مصرفی ۱۷۱۰

کالری مجاز ۱۷۰۰

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
سلام عزیزم من ۵تا خوندم انشاالله مشکلتون حل شه🙏🏻

مرسی عزیزم واقعا ممنونم از لطفت ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده برات صلوات فرستادم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما الان تثبیت رو کامل رسیدی بهش؟ یعنی آخرین هفته ای که 100 تا باید اضافه میکردی رو هم رفتی؟&n ...

سلام مهدیس جون  

راستش من اصلا اضافه نکردم  به کالریم‌ و معمولا ذهنی کالری شماری میکنم حدم که میبینم داره زیاد میشه دیگه نمیخورم 

اگه یه شبم انتحاری بزنم فرداش فست میگیرم حل میشه 

ولی انتحاری‌ خیلی‌ کم پیش اومده برام معمولا دیگه کسی که تثبیته میدونه نباید زیاد بخوره و برای هر ۱۰۰گرم کم کردنش باید خودتو بکشی 

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
عزیزم روزای فست بهتره برنج ونون خورده نشه اره یکم سخته ولی واقعا شکم کوچیک میشه و وزن رو کم میکنه ...

چشم عزیزم دفعه بعد حتما رعایت میکنم

اون روز ظهرش خونه مامانم دعوت بودم نمیتونستم نخورم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

گزارش#  

صبحانه=کلوچه +عسل=۱۶۵ کالری

بادمجان سرخ شده +نان لواش=۳ کف دست=۶۹۹کالری

شام آبگوشت=۲۵۰کالری

میانوعده=زردآلو_موز_هلو_هندوانه=۳۷۵کالری

کالری مصرفی=۱۴۸۹

کالری مجاز=۱۴۴۰

۴۵ دقیقه ورزش کردم و تو برنامه تخمین زد ۶۶۳ کالری سوزوندم

۷ لیوان آب خوردم...

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

@شیرین_آردا  

عزیزم من تا الان سر درد و حالت تهوع داشتم قرص خوردم یکم بهترم گزارشمو میدم ببخشید قبلش گفتم نمیتونم بنویسم دیدم الان بهترم گفتم بگم 

صبحانه : ۳ کف دست نان تافتون خیلی نازک + یک قاشق شیره +نصف قاشق ارده =۱۷۲

یک لیوان شیر سهمیه شیردهی

ناهار: دو لیوان ماکارونی از دیروزم مونده بود مجبوری خوردم که نریزم دور واگرنه ماهی یه بار بیشتر نمیشه ماکارونی خوردنم =۴۰۰

م : موز + ۴ عدد شلیل کوچک + یک قاشق شیره + دو عدد گردو +۱۲ عدد بادام =۳۶۳

شام : ۴ کف دست نان تافتون + سیب زمینی و کوکتل + کاهو +گوجه =۳۶۰

م : چای نبات + تخمه =

کالری مصرفی :۱۳۰۰🙈🙈

کالری مجاز: ۱۲۰۰ 

ورزش نداشتم نمیتونستم انجام بدم سرم درد میکنه

آبم زیاد نخوردم

۷۹روز# مانده به هدف😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@شیرین_آردا     گزارش#   ناشتا اب گرم و ابلیمو کالری مجاز 1320  کال ...

عالیه گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزیزم تخم ریحان رو برای چی میخوری؟ گزارشت خیلی خوب بود. پریودیت نامنظم بود از اول.یا تازه ...

عزيزم هر روز به آب گرمي كه صبحها ميخورم يه چيزي اضافه ميكنم، اينم ميكن كه مفيده اينو هم ميريزم

پريوديم تازه اينطور شده، سه ماهي ميشه، پروژسترون خوردم برا منظم شدنم كه اونم وزنمو برده بالا ، اصلا هم كم نميشه ، ورزش رو هم از فردا ديگه حتما هر روز انجام ميدم، آب رو هم من نميخوردم قبلا، الان كم كم ميخورم رسوندم به روزي تقريبا شش ليوان

شیرین جون من نمیتونم سرکه سیب بخورم. اشکالی داره؟ 

نه گلم 

ولی چرا نمیتونین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اپش از تو گوشيم پاك شد ندارم چيزي😑

عکسش رو هم یادت نیست چجوری بود؟ 

از زیر سنگم شده پیداش. میکنم 😅

شما با اون اپلیکیشن نتیحه دیدی؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام عزیز صبحانه:0 میان وعده:شکلات50 ناهار :گوشت.دوغ290 میان وعده:نون سنگک و پنیر560 عصرانه:میوه.خر ...

صبحانه مهم ترین وعده اس و باید خورده بشه. متابولیسمت میاد پایین اگه نخوری

خودمم داشتم می نوشتم خنده گرف،منظورم اینه یه چیزی که بطری رو سنگین کنه،خودم به شوهرم گفتم سیمان بخره ...

منم میرم شنا روی دیوار رو 

ولی گفتم با دمبل هم کار کنم که بهتر جواب بگیرم 😜

پس من فعلا همین کاسه رو میریزم ببینم چی میشه 😘 

راستی سیمان بهتره یا ماسه؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
باشه گزارشو از اولش میدم اینجوری بهتره  فردا صبحونه ۳ قاشق مربا خوری عسل با ۲۰ گرم لواش ۱۱۵ کا ...

کلا گزارشتو جمع کن بهم بگو. اینجوری برات خیلی بهتره

اونو نمیدونم احتمالا خوب باشه گلم 

مرسی عزیزم

امتحانش میکنم 👌

عزیزم تگتونم کردم ببینید یعنی اخطار گرفتم الان 😢😢😢 به خدا ساعت یک وزنمو گفتم

خوب من ندیدم. هفته بعد وزن بدین اخطارتون نادیده گرفته میشه نگران نباشین