2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
گلم میگم بتنوربا تفتون لاری فرق میکنه یا دوتاش یکین  ..من ودخترم عاااااشق تفتونیم اینقده دوسدار ...

بتنور ( م سینا )

دو لیوان و نصف آرد معمولی به همراه یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن و یه قاشق مربا خوری نمک و شکر و یه قاشق غذاخوری خمیر مایه و مقداری رازیانه با اب ولرم خمیر شود اگه رازیانه نداشتین زیره هم میشه بزارین زیر پتو تا عمل بیاد همین بعدش یک چونه اندازه نارنگی برمیداری وتوکف دستت پهن میکنی توسینی فرکمی چرب میکنی ومیزاری توسینی وروش گل ومهویه مخلوط میکنی وبابرس روش میزنی وروش کنجد میریزی ومیزاری توفریاتوستر

۲۰ دقیقه تانیم ساعت زمان میبره البته من توسینی فرگذاشتم رودرجه ۱۷۰

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
باشه سرگروه جونم فقط نمیدونم کدوم گروه باید برم دوتا آبی داریم میشه راهنمایی کنید ممنونم به خاطر زحم ...

جا دارین خانوما

@مامان_الیساهستم2  

@zizigoli  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم من میتونم هدفمو تغییر بدم و بیام گروه نارنجی دوباره، البته میدونم گفته بودی وسط کار دیگه ...

چرا عزیزم چیشده؟! یکشنبه ها جابجایی میشه🧡😘 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     عزیزم الان گروه آبی سرپرستی منو پذیرفتن 😜 با اجازتون مرخص میشم از گرو ...

عزیزم خواهش میکنم. موفق باشی😘😘😘😘

نمیخوام جو تاپیکو خراب کنم ولی نا امید شدم شوکم گرفتم همونم

خوب میگم‌منم بعد شوک همون بودم یه هفته بعدشم فقط ۱۵۰گرم کم کردم یعنی حدود ۳،۴هفته من وزنم همون ۸۵بود اما ادامه دادم گفتم حداقل با کم خوری بیشتر نمیشم و ادامه دادم این هفته یهویی کم کردم شدم ۸۲.۷۰۰

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خوب میگم‌منم بعد شوک همون بودم یه هفته بعدشم فقط ۱۵۰گرم کم کردم یعنی حدود ۳،۴هفته من وزنم همون ۸۵بود ...

سلام‌عزیزم مبارکه کاهش وزنت رفتی گروه بنفش بسلامتی به امید روزی که منم به شما برسم😍

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
از روند رژیمت میتونی بگی ، چقد طول کشید ، چقدر ورزش میکنی ، چقد پایبند بودی . یکم نصیحتم کن😝

من تا كرونا بياد از ٩٧ شدم ٧٦ از وسط مهر تا تقريبا ٤ ماهو نيم ٥ ماه شد ٢١ كيلو با روش تاپيك كم كردم هر روزم باشگاه ميرفتم كاملا هم رعايت ميكردم جوري كه من اصلا لواش نميخوردم فقط نون تست جو سه نان ميخوردم برنج هفته اي دو بار ميخوردم 

كرونا اومد ورزشم كم شد تو خونه خيلي كم شايد كلا تا اخر ماه رمضون جمعا دو هفته درست ورزش كردم رژيمم يكم شل شدم واسه همين كاهشم اومد پايين مثلا هفته اي يروزو گند ميزدم ديگه عيدم تو ديگ بود

از اون موقع تا الانم ٦ كيلو كم كردم اما نونم شده لواااش برنجم هفته اي سه روز چون ديگه اخرايه رژيممه بدنم كشش سختيه اولمو نداره اما الان كاملا رعايت ميكنم يروز در ميونم باشگاه ميرم

تو اين ٨/٩ ماه شايد كلا ٥ بار هر بار اندازه ٣ گرم كره خوردم

منظورم اينه كره حذف كردم قند و شكرو نبات همراهه چاييم حذف كردم سس و نوشابه حذف كردم چي بشه بخورم شايد كلا ٥ بار خوردم حتي كمتر

بيسكوييتام با شهده توته اما خب شده كيكي پچ پچي چيزي خوردم كه توش قند مصنوعي داشته ولي دو حده ١٠ گرم خوردم هوسم بره تا جايي كه ميتونم حذف ميكنم 

💔🌈

سلام‌عزیزم مبارکه کاهش وزنت رفتی گروه بنفش بسلامتی به امید روزی که منم به شما برسم😍

ممنون عشقم انشالله بزودی قسمت شما😀😁

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !