2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288670 بازدید | 36895 پست
خوشبحالت😅من از الان نقشه میکشم ک چی بگم بهشون!اخه اونا یه شهر دیگن شهریور میریم اونجا از اول رژیمم ...

واسه منم همینطوری بود . مادر شوهرمم خیلی تعارف میکنه ،خیلی معذب میشدم ، مثلا بعد از شام میوه میخوردن ، منم اصلا نمیتونم بعد شام چیزی بخورم ، دیگه بالاخره دل و زدم به دریا و گفتم معدم مشکل داره . 

تکلیفتو با خودت مشخص کن ، ببین رژیم برات مهمه یا تعارفات اونا . اگه رژیم مهمه که یا قشنگ بگو رژیمم یا یه مریضی رو بهانه کن و از شرشون راحت شو . 

من یه کار دیگه ام میکنم ، مادر شوهرم شامشو خیلی دیر حاضر میکنه ، ساعتای یازده دوازده شام میده ، منم هشت و نه یه چیزی میخورم . زمان شام‌میگم گرسنه بودم چیزی خوردم رو دلم و گرفته ،الان میل ندارم . هر وقت گرسنم شد میخورم . 

در مجموع به نظرم اینا همه بهانه هایی هست که برای خودمون میاریم تا بتونیم بخوریم ، بخوریم و تقصیر و بندازیم گردن یکی دیگه . و این قضیه هم تو ناخودآگاهمونه . همه مونم همینطوری هستیم ها ، یکی بیشتر یکی کمتر ، اما بالاخره باید از یه جایی با خودمون رو راست باشیم . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا منم خیلی چیزا دوسدارم. 8ماهه نه سالاد الویه خوردم.نه نوشابه.نه پیتزا.نه سوسیس وکالباس.ن شیرینی ...

نه عشقم میگم خیلی دوس دارم درست کنم علاقه دارم به کیک پزی و اینا

نمیگم دوس دارم بخورم که😁

واقعی آقا؟؟؟؟؟؟؟ چطوری؟؟؟؟ آقاتونو و بچه هام نمیخورن ؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اگه خیلییی واقعا مجبوری حتما سالادی ماستی چیزیم هست دیگه سعی کن اونارو بیشتر بخوری برنج در حد ۴ق دیگ ...

مهدیه عزیزممم چطوری😍😍 دلم برات تنگ شده 🤩 محیا گلی خوبه🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
واسه منم همینطوری بود . مادر شوهرمم خیلی تعارف میکنه ،خیلی معذب میشدم ، مثلا بعد از شام میوه میخوردن ...

دیروز غروب رفتم خونه مادرشوهرم یعنی خودش گفت ،نون ساجی پخت لاشم سوسیس و پنیرپیتزا و غیره ریخت داشت بهم میداد بخورم گفتم مامان من ساعت سه و نیم ناهار خوردم اصلا گرسنه نیستم وگرنه خیلی دوست دارم ،بعدش شوهر خواهرشوهرم رفت بستنی خرید اورد اونم گفتم نمیخورم 

بدیش اینه همه متوجه میشن رژیم داری ،آخه نیست که قبلا همه چی میخوردیم الان که میگیم نه تعجب میکنن حقم دارن خب😄😄

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
واسه منم همینطوری بود . مادر شوهرمم خیلی تعارف میکنه ،خیلی معذب میشدم ، مثلا بعد از شام میوه میخوردن ...

نههههه بخدا من تو رژیم بخورم عذاب وجدان میگیرم😣😥😥اخه من دوس ندارم طرف شوهرم بدونن رژیمم😆اگرم بگم رژیمم برا لاغر شدن میگن تو خوبی باید بخوری ب قول تو ادم معذب میشه!ولی شوهرم گفت بهشون بگو یه مدت کمروو زانوم درد میکرده دکتر گفته وزنتو بیار پایین وایه همین کم میخورم از یه طرفی اینو بگم دس برمیدارن ولی دوس ندارم عیب رو خودم بزارم خب🙄اونم ب گوش جاری فضولم برسه😐

خدایا شکرت 🌸
@شیرین_آردا    سلام گلم ظهرت بخیر صبحانه:شیر.خرما.۱۸۴ کالری نهار:سیب زمینی و تخم مرغ آب ...

😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
والا منم خیلی چیزا دوسدارم. 8ماهه نه سالاد الویه خوردم.نه نوشابه.نه پیتزا.نه سوسیس وکالباس.ن شیرینی ...

سالاد الویه با مرغ و سس ماست هم نخوردی؟؟ من باسس ماست میخورم ، واسه خانواده هم تو ماست یکم سس مایونز میزنم . مثلا تو چهار قاشق ماست یک قاشق سس میزنم با آبلیمو و فلفل سیاه ، اگه هنوز سفت باشه آب قاطیش میکنم😁