2789

منم از پسره بدم نیومد همیشه تو فکر بوذم یه روز بهش پیام بدم ببینم چی میشه. همش میگف پسر خوبیه. هربارم زنگ میزد میگفت که چی شد ب فلانی پیام دادی. منم خقیقت پسره رو جدی نگرفتم اونطور. فقط ب عنوان یه گزینه ای برا بعذ گاهی فک میکردم روش. حالا ک تصمیم داشت بهش پیام بدم تحت تأثیر تعریفا و پیگیری های دوستم اون روز برگشته میگه من دلم برا اکسم تنگ شده میخام برم پیامش بدم 😐 حالا که پسره رو کرد تو مخ من اینو میگه!!! پسره هم بعد کات وقتی دختره دوباره خواسته برگرده بهش نه گفته بلاکش کرده. الان من چیکار کنم؟؟؟ برم طبق تصمیم سابق پیامش بدم یا بیخیالش بشم 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

پسره یه بار یه سال پیش بهش نه گفته بلاکش کرده. این الان میگ میخام برم دوباره پیامش بدم و دلم تنگ شده!

در حالی که هر بارم تلفن میزد از من میپرسید پسره چی شد بهش پیام دادی پیام بده دیگه. ک اوکی بشید. 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه ادم قطع هست ک شما بری ب اکس ایشون پیام بدی ؟

من اصلا شما رو درک نکردم حتی دوستت هم درک نکردم

مگه پسره خیلی ادم بدرد بخوری هست ک دوتاتون افتادین دنبالش

شماها دیگه کی هستین 🫤🙁

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

زیر ۱۵ سالی دیگه درسته؟

میخای چرت و پرت بگی بفرما بیرون. بقیه هستن نظر بدن

مگه ادم قطع هست ک شما بری ب اکس ایشون پیام بدی ؟من اصلا شما رو درک نکردم حتی دوستت هم درک نکردم مگه ...

کسی دنبالش نیفتاد. یه گزینه بود. تا حالا ندیدی دوست اکس یا خواستگار خودشو تفاهم نزسه ب دوستش معرفی کنه!

اون پسر اگه خوب بود الان شوهر دوستت بود نه اکسش

زود قضاوت نکن. خانواده دوستم با ازدواجش مخالف بودن چون ۱۹ سال اختلاف سنی داشتن. دوستمم از من خیلی کوچکتره

تو کلا وجودت چرته من چرت بگم🤣🤣🤣اکثراهم نژر منو دادن حالا بفرما به چرت گفتنت ادامه بده✋️🤣

اخی عزیزم پماد الفا از داروخونه تهیه کن شبا قبل خواب بزن سوزشت برطرف بشه نخای باسنتو بکنی تو تاپیک بقیه تا خنک بشه. 😔 هررری 😂

ن بخاطر دوستت بلکه بخاطر خودت بهش پیام ندهبه نظر من کوچیک میشی

اگ نظرت اینه ک صرف پیام دادن ب یه پسر کوچیک شدنه ک فک میکنم خیلی طرز فکرتون قدیمی هست گلم چون خیلی وقته دیگه این چیزا تو جامعه بد نیس.