2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288670 بازدید | 36895 پست
اره حق باتوئه ۸۱روز بود 😂😂😂تازه الان متوجه شدم بجای ۱۰لیوان اب نوشتم ۱۰لیوان قند😂😂😂

خخخخخخ

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام قضيه چيه؟🤯 چه خوب ميشه هر كي براي تاپيك گزارش بزنه كاربريش بتركه🤪🤪 دلمون خنك ميشه

نی نی یارا هم کلافه شدن از دستشون😆😆😆😆😆

تاپیک قفل را هم کزارش زدن، ترکوندن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدون قارچ ايناس با لوبيا چيتي پخته بزنم يا خوراك لوبيا؟ صد گرمه لوبيا چيتي پخته ١٠٠ كالري زده تو ك ...

اگه لوبیات چیتی هست، بزن لوبیای چیتی پخته شده و روغنش را هم جدا حساب کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
افررررین. پس پرش کن با خامه و روغن😂😂😂

😂😂😂😂😂 👹👹👹

من به مادر شوهرم گفتم معدم یه خرده حساس شده ، شبا نباید سنگین بخورم وگرنه خیلی اذیت میشم😁 اونم بی خ ...

خوشبحالت😅من از الان نقشه میکشم ک چی بگم بهشون!اخه اونا یه شهر دیگن شهریور میریم اونجا از اول رژیمم نرفتم.قبلا رژیم گرفتم لاغر شدم رفتم اونجا مجبور شدم خودمو ول کنم!اخه سر سفره همش میگفتن باید بخوری چرا نمیخوری کم میخوری موندم چی بگم بهشون

خدایا شکرت 🌸
آررره😖😖😂😂 مباااارکه😂🎈🎊

منم 🖐🎈

جمعه ها مجبورم چون خونه مادرشوهرم میریم هفته ای یه شب ،جدی چیکار کنم ول نمی کنن نه هم بگم ناراحت می ...

اگه خیلییی واقعا مجبوری حتما سالادی ماستی چیزیم هست دیگه سعی کن اونارو بیشتر بخوری برنج در حد ۴ق دیگه میگی چاره ای نیس

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مرضیه جووونم مرسی عزیزم😍😍😍😍 مهدیه هست ولی زیبا و شکوه و مینا نیستن فعلا😥😥 دلم براشون تن ...

اره منم😞

کجان؟؟مانکن شدن دیگه؟ ؟☹

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
😁😁اره عزیزم ماخواستیم خدا نخواست داد و دوباره پس گرفت😔الان باید ب دنیا اومده باشه 😪 خیلی محتاج ...

جونم😞😞 حتما یه حکمتی بوده توش😞😞 غصه نخور عزیزم خدا شوهرت و علی کوچولو رو حفظ کنه برات انشاالله😍😍 تنت سالم باشه میاد دوباره نی نی عزیزم🥰🥰❤❤

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒