2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
اگه بخواي خودتو گلو بزني نميتوني بزني تو دهن چاقي هااااااااااا🤣🤣🤣

اینو که شوخی کردم . هنوز نخوردم ، فعلا ۲۰۰ گرم وارد اپ کردم . مرغم گذاشتم آبپز شه که اگه کالری سوپ زیاد شد از خیرش بگذرم . اما  خو یه چیز دیگه ام  هست ، مثلا توی اپ دستور غذا با مواد کامل هست و سرخ شده . من غذاهام و آبپز میکنم . دست روغنمم خیلی کمه . مثلا برنج خورشت داشته باشم تو برنجم اصلا روغن نمیریزم . خیلی سعی میکنم سالم درست کنم . ملاقه و کفگیرمم کوچیکه . 

بعد یه چیز دیگه اینکه تو اپ مانکن کالذی سوپ جو خیلی خیلی کمه . اما شوپ شیر خیلی زیاد بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله عزیزم

حتی ماه اول؟😢😨من صد کااری بیشتر شده تا الان😢

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
شمام که برنج خوردی شب ننه😅😅

جمعه ها مجبورم چون خونه مادرشوهرم میریم هفته ای یه شب ،جدی چیکار کنم ول نمی کنن نه هم بگم ناراحت می شن یه راه حل بزار سر گروه جان جلو پام

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
هی وای ، درد بدیه ، آخخخخ ، باز جیگرم آتیش گرفت . ایشالا خدا صبرشو بهش بده . پارسال پسر صمیمی تر ...

امین ،اخه می‌دونی بدبختی اینه شوهرشم تو کماست اگه بمونه هم دیگه بچه دار نمی شن 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
جمعه ها مجبورم چون خونه مادرشوهرم میریم هفته ای یه شب ،جدی چیکار کنم ول نمی کنن نه هم بگم ناراحت می ...

ظهرا پلو نخور و كم كالريت رو ببند 

ك شب ميري پلو ميخوري كالريت نزنه بالا 

ي كفگيرم بيشتر نخور اروم بخور طولش بده

جمعه ها مجبورم چون خونه مادرشوهرم میریم هفته ای یه شب ،جدی چیکار کنم ول نمی کنن نه هم بگم ناراحت می ...

من به مادر شوهرم گفتم معدم یه خرده حساس شده ، شبا نباید سنگین بخورم وگرنه خیلی اذیت میشم😁 اونم بی خیالم شده ، البته یکی دو بارم جلوش فیلم بازی کردم که آره ایتقد تعارف کردی و من شام خوردم ، هی دستم و فشار میدادم رو معدم و آخ و اوخ می کردم ، یا یه بار نصفه شب بیدار شد بره دستشویی ، منم پای گوشی بودم ، گفت چرا نخوابیدی ، گفتم معدم درد گرفته ، نمیتونم بخوابه . اونم دیگه به غذا خوردنم کار ندارع😊

چه خوب خوشبختم همشهری وای خدا مشهد خوزمان چه خنکه اینجا طرفای شمال خیلی گرمه  😫😫😖

هاباباماکه الان چون هواخوبه کولرنزدیم امروز

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چه خوب خوشبختم همشهری وای خدا مشهد خوزمان چه خنکه اینجا طرفای شمال خیلی گرمه  😫😫😖

فددددای تو،عزیزی😘😘😘

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
امین ،اخه می‌دونی بدبختی اینه شوهرشم تو کماست اگه بمونه هم دیگه بچه دار نمی شن 

مگ هرکی کمابره بچه دارنمیشه؟

سلام سمي خوبي؟  اين حركت مسگري رو درست و درمون رفتم اصلا ب هيچ جام فشار نيومد مث قبلا  خ ...

سلام گلم🌸خوبم..

بارالهااا شکر😁 ...خیلی خوبه... ادامه بدی، کمر باریک‌میشی🤩

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸