2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه گلم ❤ ۸۱روز فکر کنم خوشگلم  یا ۸۲😁😄

اره حق باتوئه ۸۱روز بود

😂😂😂تازه الان متوجه شدم بجای ۱۰لیوان اب نوشتم ۱۰لیوان قند😂😂😂

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اخه خیلی دوس دارم درست کنم. خیلی نمیخورمااا. اما خیلی دوس دارم درست کنم. باشه عشقم کمتر میپزم که ن ...

والا منم خیلی چیزا دوسدارم.

8ماهه نه سالاد الویه خوردم.نه نوشابه.نه پیتزا.نه سوسیس وکالباس.ن شیرینی خامه ای.😩

اماااااااا

نتیجه شو دیدم و فهمیدم ک ارزششو داره🙆🙆

@شب_بیدارم      @پریجون     @زی_زی_گولوو

اوکی عزیزم اگ کسی داوطلب نشده من اینکارو میکنم تا بیای

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام گلی خیلی خوب بود. افرین.با اینکه کالریت بالازده ولی خداروسکر ناسالم نخوردی.مقوی و مفید بودن. ...

باشه عزیز دلم ممنون😍

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

@مامان_الیساهستم2  

سلام گلم😘

۸۰روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

🌻صبحانه:۱تخم مرغ آبپز=۸۰کالری

🌻ناهار: ۱۵۰ گرم سینه مرغ +کاهو=۲۳۱کالری

🌻شام :۲گردو+۳خرما+۲گرم کنجد+۵گرم ارده=۱۴۵کالری

🌻میانوعده:۵۰گرم زردآلو+۱۰۰گرم شلیل+۵۰گرم هلو=۱۰۵کالری

🌺کالری مجاز فست۷۰۰🌺

🌺کالری دریافتی۵۶۱🌺

🌷چالش ۸لیوان آب🍀

🌷چالش چوب🍀

🌷چالش حذف قند و شکر🍀

🌷ورزش ندارم فردا موعد پریودیمه از صبح تا حالا از درد ب خودم میپیچم😖🍁

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

به حکمتش دل بسپار 🌿
@عسل9669    دومین اخطار برای ندادن گزارش❌❌

سلام عزیزم من خونه مادرم بودم و اونجا وای وای نداشتن بخاطر همین نیومدم اگر ممکنه پاک کن اخطار اول و دوممو 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
 گزارش#   قبل صبحانه یک لیوان اب صبحانه خرماوچای نهارسینه مرغ ابپز میان وعده یک عددس ...

عالی عزیزم عالییییی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋