2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
بله عزیزم

خوبی سپیده گلی😍 چقد ذوق میکنم میبینمت🤩انرژی میگیرم.

بچه ها هستن هنوز سپیده؟؟؟؟ زیبا و شکوه و مینا و مهدیه رو ندیدم خیلی وقته 🥺

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
مهدیه جون امروز یعنی فست بگیرم من‌رژیم شیر دهی هستم  ولی سالم خوری امروز حتما انجام‌میدم‌ورزش و ...

نه دیکه همون منهای ۲۰۰ رو سعی کن بدون برنج پر کنی وشکر واینل نخوری

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهدیه جون ماسک خاک رس چی هست همین خاک رس برا کوزه گیری منظورد هست یا ماسک اماده هست چه جوریه میشه یک ...

😅😅😅😅نه عزیزم

از عطاری بخر ماسک خاک رس زرد

با اب وگلاب قاطی میکنم به پوستم میذارم رو دستورش نوشته

نمیذاره پوست چروک بیوفته

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهدیه جون. من دیروز شارژ گوشیم تموم شد صبح دیگه تونستم بذارم تو شارژ  صبحانه (دیر خوردم)ر ...

خوبه عزیزم

🤩👌🏻

عزیزم دلیل نمیشه چون فعالیتت زیاد بوده بیشتر بخوری که😑😑🔫🔫 شام نخوردی؟ ورزشاتم من با شات سردرنم ...

847 کالری رفتم کوه سوزوندم 50 کالری هم کارای دیگه سوزوندم.داخل اسکرین کامل نوشته چند دقیقه چه کار کردیم و چند کالری سوزونده شده

عزیزم وقتی مهمانم دیگه هر چی بذارن جلوم مجبورم بخورم،ولی کم میخورم، ولی چون کالری مصرفی اومده پایین زود پر میشه،دیگه جا برای شام نموند،همون عصرانه که بستنی بود را گذاشتم جای شام و شام نخوردم.من 278 کالری از کالری مجازم بیش تر خوردم ولی حدود 900 کالری با کوه رفتن سوزوندم فکر میکنم از جبران هم اون ور تر شده باشه گلم

وای😐 زری😐 مگه تو شیرده نبودی 😫😫 چرا من همش فک میکردم تو هم شیر میدی 🤦‍♀️😭😭

😆😆😆☺️نه والا

انشالله دعاکن به زودی دوباره مامان بشم وشیر بدم😔

امروز قراره برم دکتر جواب ازمایشام را نشون بدم ببینم‌چی میگه😪

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام عزیزم قربونت برم سلامت باشین. وزن شروع رژیم    ۷۷      وزن هفته قبل & ...

فردا وزن کشی خواهررر

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گزارش# @مهدیه24         صبحانه   پنیر،نان بربری،خرما چایی(۲۲۰) &nb ...

شمام که برنج خوردی شب ننه😅😅

کیک خیلی کوچولو بخدا سهییی فک کنم این کوچولوهارو نباید بنویسم 😩😩 باشه انشاالله😭🤲

عزیزم کالریش بالاست.

اتفاقا باید بنویسی همه رو.

بنطر من اون کوچولوها هم نخور.

ی مدت کیک و شیرینی درست نکن.هفته ای یکبار بخور.

خانمهای عزیز دیروز صبح دختر یکی از فامیلامون تو تصادف فوت شد ۱۴ سالش بود و تک دختر می شه برا آروم شد ...

هی وای ، درد بدیه ، آخخخخ ، باز جیگرم آتیش گرفت . ایشالا خدا صبرشو بهش بده .

پارسال پسر صمیمی ترین دوستم فوت کرد ، ده سالش بود . تو تصادف . دوستم نابود شد طفلک . ایشالا هر دوشون به آرامش برسن. 

سلام عزیزم ببخش دیروز گزارش ندادم بیرون رفتیم یه جایی که هیچ کس نباشه بخاطر کرونا  گوشی هم آنت ...

سلام گلی

خیلی خوب بود. افرین.با اینکه کالریت بالازده ولی خداروسکر ناسالم نخوردی.مقوی و مفید بودن.

امروز خیلی کمتر ببند کالریتو.

😆😆😆☺️نه والا انشالله دعاکن به زودی دوباره مامان بشم وشیر بدم😔 امروز قراره برم دکتر جواب ازمایش ...

ای جونم نی نی میخاین دوباره؟ ؟😍😍😍 انشالله عزیزممم🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
ولشون کن  ببین خودت چی دوس داری اصلا سست نشو به منم همه میگن  روش های چاقی صورت رو بخون ...

فدات بشم باشه عزیزم مرسی از راهنماییت

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزم کالریش بالاست. اتفاقا باید بنویسی همه رو. بنطر من اون کوچولوها هم نخور. ی مدت کیک و شیری ...

اخه خیلی دوس دارم درست کنم.

خیلی نمیخورمااا. اما خیلی دوس دارم درست کنم.

باشه عشقم کمتر میپزم که نخورم🥰🥰