2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
ای جونم نی نی میخاین دوباره؟ ؟😍😍😍 انشالله عزیزممم🥰🥰

😁😁اره عزیزم ماخواستیم خدا نخواست داد و دوباره پس گرفت😔الان باید ب دنیا اومده باشه 😪

خیلی محتاج دعام‌مرسی گلم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
خوبی سپیده گلی😍 چقد ذوق میکنم میبینمت🤩انرژی میگیرم. بچه ها هستن هنوز سپیده؟؟؟؟ زیبا و شکوه و مینا ...

سلام مرضیه جووونم مرسی عزیزم😍😍😍😍

مهدیه هست ولی زیبا و شکوه و مینا نیستن فعلا😥😥

دلم براشون تنگ شده😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

847 کالری رفتم کوه سوزوندم 50 کالری هم کارای دیگه سوزوندم.داخل اسکرین کامل نوشته چند دقیقه چه کار کر ...

درسته عزیزم‌‌ ولی ورزش یا فعالیت باید ب قول الهه در راه رضای خدا باشه و حساب نشه باز هرجور خودت صلاح میدونی

من نگفتم که چرا شام نخوردی فقط پرسیدم خوردی یانه 

حالا‌کدوم‌ کوه و فتح کردی؟؟😆😆😆

يعني هر روز صبحانه يه دونه آبپز  ضرر داره؟

اره گلم تخمرغ هفته ای دومرتبه بیشترنبایدمصرف شه.کلسترول زردش خیلی بالاس.

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
😅😅😅😅نه عزیزم از عطاری بخر ماسک خاک رس زرد با اب وگلاب قاطی میکنم به پوستم میذارم رو دستورش ...

ممنون

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
باید بخری خاک رس بهداشتی هست من از عطاری خریدم‌بسته بندی اماده س 👍 ببخشید من جواب دادم

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
میگه آشنا دارم تو سایت

😐  

باشه اشکال نداره عزیزم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@sepiiiiiideh تولد تولد تولدت مبااارک 😍😍😍🥰🥰😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️🎁🎁🎊🎊🎉🎉🎉🎉

تولدت مبارک عزیزدلم ایشالا به همه ی آرزوهای قشنگت برسی و موفق باشی 😍😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💃🏻💃🏻💃🏻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
درسته عزیزم‌‌ ولی ورزش یا فعالیت باید ب قول الهه در راه رضای خدا باشه و حساب نشه باز هرجور خودت صلاح ...

سلام عزیزم تولدت مبارککککک انشالله همه آرزوهات بشن خاطره گلم♥️

بهترین آرزوهارا برات دارم ❤🧿

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
درسته عزیزم‌‌ ولی ورزش یا فعالیت باید ب قول الهه در راه رضای خدا باشه و حساب نشه باز هرجور خودت صلاح ...

منم نمیخواستم زیاد بشه دیگه شد گلم.انشاالله دیگه نشه ولی وقتی آدم مهمان سخت یه کم.کوه صفه