2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش، HPV همیشه علامت واضح نمیده ولی اگر ۳ سال گذشته و هیچ زائده یا علامتی ندیدی احتمال فعال بودنش کمتره. با این حال برای اطمینان بهترین کار اینه که یه متخصص زنان یا پوست معاینهت کنه. خیلیها حتی بدون اینکه بفهمن درگیرش میشن و در اکثر موارد هم بدن خودش کنترلش میکنه.

Clocks show time, and time shows People...!

نگران نباش، HPV همیشه علامت واضح نمیده ولی اگر ۳ سال گذشته و هیچ زائده یا علامتی ندیدی احتمال فعال ب ...

اونایی ک علاعم ندارن ک خطرناک ترن

اینو حتی کوگل هم زده

برو سرچ کن

زگیل تناسلی از 6ماه تا نهایت یک سال ونیم بعد از انجام رابطه خودشو نشون میده با علائم مختلف

س سال گذشته بیخودی نگرانی

بیشتر مراقب خودت باش

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

نه، بیعلامت بودن یعنی شایعتر بودن، نه خطرناکتر بودن. نوع ویروس مهمه، نه علائمش

نمیدونم والا هر کی ی چیزی میگه

خیلی بیماریه پیچیده ای هستش

باز خیلیا مبگن سرطان زا هم هست فقط برای خانم ها البته

نمیدونم والا هر کی ی چیزی میگه خیلی بیماریه پیچیده ای هستش باز خیلیا مبگن سرطان زا هم هست فقط برای خ ...

درسته که HPV یه ویروس نسبتاً پیچیدهست، ولی اینطور نیست که هر نوعش خطرناک باشه. بیش از ۱۰۰ نوع داره؛ بعضیهاش اصلاً بیخطرن و فقط زگیل میدن، بعضی تیپهای خاص (مثل ۱۶ و ۱۸) هستن که در طولانیمدت میتونن ریسک سرطان رو بالا ببرن.

این هم فقط برای خانمها نیست، برای آقایون هم میتونه مشکل ایجاد کنه، فقط غربالگریش در خانمها بیشتره.

Clocks show time, and time shows People...!