2789

سرود

ازدواج ارامش

ازدواج امیده

🤣🤣🤣🤣🦦🦦عالیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جهاد نکاحیه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

خیلی سمهچقد کلیپ فان براش ساختن😂🤣🤣🤣🤣

من تازه امشب پیداش کردم

خیلی خوشحالم 🥲🤣🤣

شاید واقعی بخوام بگم حدود ۵۰ دفعه گوش کردم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

ازدواج ک آرامشو میگیرهولی جدا تازه شنیدی

اره بخدا

رفتم گوش دادم منم اولین بارمه شنیدم این دیگه چ سمی بود😅

🤣🤣

من تازه امشب پیداش کردمخیلی خوشحالم 🥲🤣🤣شاید واقعی بخوام بگم حدود ۵۰ دفعه گوش کردم

وای😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤧😆😆😆😆

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧