2777
2789

برو اول سایت سجام ثبت نام کن. بعد سایت کارگزاری ثبت نام کن. بعد واست کد پیگیری میاد برو دفترپیشخوان احراز هویت. خیلییییی راحته

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سامانه سجام ثبت نام کن 

موبایلی که میدی حتما متعلق به خودت باشه 

بعد برو سیگنال احراز هویت 

بعد احراز باید بری یه کارگزاری انتخاب کنی و ثبت نام کنی .بعدش حضوری باید بری نمایندگی کارگزاریت و قرارداد امضا کنی 

کاربری و رمز میاد بعد چند روز

برو اول سایت سجام ثبت نام کن. بعد سایت کارگزاری ثبت نام کن. بعد واست کد پیگیری میاد برو دفترپیشخوان ...

هر دفتر پیشخوانی برم قبوله؟

یا حتما باید برم اون دفتر پیشخوانی ک (مثلا کارگزاری اگاه)رو داره؟

هر دفتر پیشخوانی برم قبوله؟ یا حتما باید برم اون دفتر پیشخوانی ک (مثلا کارگزاری اگاه)رو داره؟

کارگزاری آگاه که اصلا نرو.خیلی گیر داره. باید اون پیشخوانی بری که اون کارگزاری رو داشته باشه. وقتی توی سایت کارگزاری ثبت نام کنی لیست پیشخوانا رو برات میاره

کارگزاری آگاه که اصلا نرو.خیلی گیر داره. باید اون پیشخوانی بری که اون کارگزاری رو داشته باشه. وقتی ت ...

مفید چی؟کدوم کارگزاری درگیری نداره؟

پس من اول سجام ثبت نام کنم،بعد کارگزاری بعدش برم برا احراز هویت؟

مفید چی؟کدوم کارگزاری درگیری نداره؟ پس من اول سجام ثبت نام کنم،بعد کارگزاری بعدش برم برا احراز هویت ...

مفید این روزا چون خیلیا یهو ریختن مفید یه کم گیر داره ولی دارن به روزرسانی میکنن تقویت بشه.

بله دقیقا همین مراحلی که گفتی. پیامکهایی که میاد همه رو نگه دار تا کامل کارات تموم شه

مررررسی عزیزدلم لطف کردی میگم این ثبت نام چقد طول میکشه؟؟ی روزه تمومه؟

سجام که کار نیم ساعته 

سیگنا احراز هویت غیر حضوری نهایت 1 روز 

می مونه کارگزاری که من الان 3 روزه منتظر کد کاربری و رمزم 

گفتن 5 روز کاری طول می کشه