2777
2789
عزیزم بعد خوردن گفته بود بعد که توبه اشون رو قبول کرده گفته باید برید زمین و الی آخر 

عاها بعدش بود؟ چه جالب

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
میگم خدا به ادم و حوا گفته بودن شما جانشینان من درزمین هستید بعد چطور وقتی سیب خوردن اومدن زمین؟ قر ...

قضیه از این قراره که بهشتی که توش بودن در زمین قرار داشت.بعدکه شیطان گولشون زد و عورتشون پیدا شد. خدا بهشون دستور داد برن بیرون و اون بهشت هم ناپدید شد.تاروز قیامت که خدا دوباره برپاش کنه. والله اعلم

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم خدا به ادم و حوا گفته بودن شما جانشینان من درزمین هستید بعد چطور وقتی سیب خوردن اومدن زمین؟ قر ...

نه به حوا نگفته بود .صفحه 6 قران ایه ی اول صفحه که میگه ان الله جاعل فی ارض خلیفه یعنی ما ادم رو خلیفه جهان قراردادیم در اینجا زمین معنای جهان رو میداده و اینکه خداوند از قبل و بعد ما آگاهه و در قلب های ماست ومیتونی تفسیرشم بخونی خیلی کاملترتوضیح داده و این رو هم میدونی که قرآن در زمان پیامبر نازل شده ینی این ایات بعد از خلقت حضرت ادم و سال ها بعد به پیامبر نازل شده.

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
قضیه از این قراره که بهشتی که توش بودن در زمین قرار داشت.بعدکه شیطان گولشون زد و عورتشون پیدا شد. خد ...

اوهوم چه جالب مرسی

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
نه به حوا نگفته بود .صفحه 6 قران ایه ی اول صفحه که میگه ان الله جاعل فی ارض خلیفه یعنی ما ادم رو خلی ...

اوو ممنونممم  

امر به معروف که یک وظیفه دینی هستش و حجاب هم یک مسئله شخصی و اجتماعیه و خود ادم باید به شناخت برسی.ب ...

بله یک وظیفه ی دینی هست ولی خب وقتی طرف اعتقادی نداره پافشاری و توهین بهش کار درستی نیست.

جوامع غربی مدینه ی فاضله نیستن اونام مشکلات خودشون رو دارن شاید اولین بار تو اون جوامع مطرح شده باشه ولی من بارها و بارها این مثال رو توی کشور خودمون شنیدم که زن مثل ابنبات هست اگه ورق ابنبات رو بکنیم مگس دورش جمع میشه زن بی حجابم همینه...هم تو مدرسه بهمون گفتن هم دیشب تو تاپیک خانومی که گفته بود همسرتون بگه چادر بپوشید قبول میکنید یا نه که ترکید منم جواب اون خانوم رو دادم ولی جوابی دریافت نکردم

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم
نه به حوا نگفته بود .صفحه 6 قران ایه ی اول صفحه که میگه ان الله جاعل فی ارض خلیفه یعنی ما ادم رو خلی ...

و یه چیز دیگه اینکه خداوند این ایه رو در جواب به ملایک گفته بوده.فرشتگان پرسیده بودن خداوندا چرا داری ادم رو خلق میکنی که جنگ و قتل و خونریزی راه بیندازه (قبل از خلقت خداوند گروه نسناس ها رو خلق کرده بود که اونها باهم جنگ و خونریزی راه انداختن و به هلاکت رسیدن و میگن که ابلیس هم یه نوزادی بوده از هلاکت اون موقع که اوردنش به اسمان ها و بقیه قضایا)و اینکه ما تورو عبادت میکنیم و حود و ثنا و میگیم و بعدش هم که خداوند در بقیه آیات جوابشون داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
و یه چیز دیگه اینکه خداوند این ایه رو در جواب به ملایک گفته بوده.فرشتگان پرسیده بودن خداوندا چرا دار ...

وای چه جاااااااااااااااالبببببببببههههههههههههههههههههههه  

قضیه از این قراره که بهشتی که توش بودن در زمین قرار داشت.بعدکه شیطان گولشون زد و عورتشون پیدا شد. خد ...

وااا بهشت یکی اونم سر جاش کجا ناپدید شده اونوقت زمانی که پیامبر بهشت رو دید اونوقت چی اونوقتم خدا بهشت رو علم کرد بعد دوباره ناپدیدشون کرد چرا از خودت داستان میگی 

بله یک وظیفه ی دینی هست ولی خب وقتی طرف اعتقادی نداره پافشاری و توهین بهش کار درستی نیست. جوامع غرب ...

توهین بله کار دستی نیت قبول دارم .ولی در بطن جوامع غربی در اون سال ها چه گذشته بود که روی اوردن به به کارگیری چنین تبلیغاتی و راه اندازی برنامه ای به عنوان back last.این موضوع که شما میگی توی جوامع مطرحه عزیزم توهین دوطرفه افرادی که حالا یا عقایدشون متفاوته و یا راهشون جدای از همه .برای حجاب یک کار فرهنگی پر قدرت و درست و صحیح باید اجرا بشه . میدونی خیلی از خانومای مذهبی واقعا دارن تو خیلی چیزا افراط میکنن بعضیاشون خیلی بداخلاق و تندخو هستن و متاسفانه از قبل اینها اسلام ضربه میخوره . اگر قرار بر دعوت کسی به حجاب باشه باید منطقی و با احترام باشه . این موضوع رو یاددداشت کردم وحتما همه جا تو جمع  های مذهبی اعلام میکنم عزیزم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
وای چه جاااااااااااااااالبببببببببههههههههههههههههههههههه    

اره عزیزم قران 7 بطن داره و بسیار عمیقه مثلا من بخوام فقط همین صفحه 6 قران رو برات تعریف کنم و  توضیح بدم کلی زمان میبره . مثلا اینکه خداوند خلقت رو چجور اغاز کرد قبل از خلقت در عالم ذر چه گذشت و بعدم چ.گونه انسان رو خلق کرد و خاک انسان رو چه کی اورد پیش خدا و اووووماجراها بسیار داره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
بله یک وظیفه ی دینی هست ولی خب وقتی طرف اعتقادی نداره پافشاری و توهین بهش کار درستی نیست. جوامع غرب ...

ببخشید الان اینجا درظاهر جامعه اسلامی هست پس باید حداقل ها رو رعایت کرد وگرنه مثلا خیلیا هم دوست دارن مشروب بخورن توجامعه ما ومیخورن اگه بگیم هرکی دوست داره بیاد علنی بخوره که نمیشه. یا خیلیا دوست دارن زنا کنن دلیل نمیشه که آزادانه بیان تو جامعه این کارو بکنن گرچه در خفا این کارو انجام میدن.ان الذین یحبون ان تشیع الفاحشه فلذین امنوا لهم عذابون الیم. حجاب هم همینه از برداشتن روسری شروع میشه تا برسه به جاهای دیگه. به هرحال حجاب مال مرد و زن هست ولی هرکدوم به شکلی

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔