شوهرم با عشق سابقش چت کرده دو سه روز باهم حرف زدن تو تل از خاطراتشون گفتن جالبه خانمو بچه هم داره....ازش پرسید چرا جواب رد دادی بهم درحالیکه ما عاشق هم بودیم...اونم گفت خانوادم راصی نبودن مجبور بودم اونطور باهات حرف بزنم ....بعد شوهرم اومد برام تعریف کرد....ازدرون شکستم قلبم درد میکنه ....دیگه حس موندن ندارم ...😞😞😞😞
نه بیشتر نبوده...ولی اینکه میگید یه سوال بود خیانت نمیشه حرف شما رو نمیتونم درک کنم...وقتی به یکی بع ...
عزیز دلم من کامل درکت میکنم ودرست میگی اما بشین به خوبیاش فکر کن به صداقتش به هزار تا خوبیای دیگش حیفم میاد از زندگیت تو هم عین خواهر نداشته ام الان دیگه دور زمونه خیلی بد شده همه ی مردا هیز شدن و دروغگو بازم هر چی صلاحته بکن عزیزم
وزن فعلی ۶۲ وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
به خدا اگه من زندگی مو بگم گریه ات میگیره حتی رابطه جنسی هم داشته اما به خاطر بچه هام دارم میسوزم و میسازم و خیلی بدی های دیگه این بچه ها گناه دارن من خودم بچه ی طلاقم خیلی ضربه خوردم حاضر نیستم هیچ بچه ای مثل من بشه
وزن فعلی ۶۲ وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
به خدا اگه من زندگی مو بگم گریه ات میگیره حتی رابطه جنسی هم داشته اما به خاطر بچه هام دارم میسوزم و ...
الهی حال دلت خوب بشهههه .....منم بخاطر دخترم که نفسم براش در میرهههه حاصر نیستم غمو تو صورتش ببینم وزیر نگاه سنگین دیگران بزرگ بشه وگرنه ....حاضر نبودم غرورمو بزارم خدشه دار کنه بهش هزاران بار گفتم برای من شخیصتم خیلی مهمه که خدشه دار نشه وای به روزی که کاری کنه که این حس بد در من به وجود بیاد که شخصیتمو لکه دار شده پیش خودم تخریبم کرده باشی....اونوقت کاری رو باتو میکنم که با من کردی