2777
2789

ما دوماهه خونمون رو جابه جا کردیم این جای جدید که اومدیم  دو واحدی هستش دیشب خیلی صدای تیوی واحد بغلی میومد  تا صبح با صدای بلند فیلم میدیدن بعد صبح در واحدشون باز شد گفتم شاید خانمه هستش میخواستم برم بگم شبا یکم مراعات کنن بچه کوچیک دارم از چشمی نگاه کردم ببینم خانمه تنها هستش که بگم  بهش دیدم یه اقایی جوون با موهای بلند که از پشت بسته بود  منتظر خانمه بود و هی اروم میگفت زود باش دیگه یه چند دیقه ای منتظر موندم کنجکاو شدم خانمشو ببینم انگار خانمه وایساده بود جلو در واحد که من دید نداشتم ببینم بعد یهو پسره دستشو گرفت جلوی چشمی در یعنی قلبم وایساد😐🤦‍♀️قشنگ مثل این فیلما من اصلا فضول نیستم فقط میخواستم برم بگم مراعات کنن بچه کوچیکم بیدار بشه دیگه نمیخوابه بعد اینکه پسره اصلا متوجه من نشد داشتم به این فکر میکردم اصلا متوجه هم بشه چرا باید دستشو بگیره جلوی چشمی در که دختره بره سوار اسانسور بشه من نبینمش🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستی در رو باز کنی حرفتو بگی در واقع خواستی سرک بکشی

حقیقتش خییلی ترسیدم از اینکه یهو کف دستشو گزاشت و اینا موندم که از کجا فهمید من دارم نگاه میکنم

شاید دختره رو میشناختی اون میدونسته

نه اصلا هیچکس خونه جدید من نیومده نمیدونن اصلا خونه من کجاس یکم موضوع بوی خیانت میده ولی بازم میگم منکه اصلا شناختی ندارم پسره دخترم اورده باشه من که زنشو نمیشناسم  که برم بهش بگم 

نه اصلا هیچکس خونه جدید من نیومده نمیدونن اصلا خونه من کجاس یکم موضوع بوی خیانت میده ولی بازم میگم م ...

اره ندونسته قضاوت نکنیم

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

کاری به شما نداره وقتی این کاره باشه باید آتو ندی دست کسی و مواظب باشی

درسته از این میترسم که یوقتایی همسرم شیفت شب میمونه باید به همسرم بگم همیشه کفش بزاره جلوی در متوجه رفت و امدش نشه چقپر بده ادم همسایه این مدلی داشته باشه اصلا دلم نمیخواد دیگه حتی تصادفی رودرو بشم  باهاش