شوهرم با عشق سابقش چت کرده دو سه روز باهم حرف زدن تو تل از خاطراتشون گفتن جالبه خانمو بچه هم داره....ازش پرسید چرا جواب رد دادی بهم درحالیکه ما عاشق هم بودیم...اونم گفت خانوادم راصی نبودن مجبور بودم اونطور باهات حرف بزنم ....بعد شوهرم اومد برام تعریف کرد....ازدرون شکستم قلبم درد میکنه ....دیگه حس موندن ندارم ...😞😞😞😞
نه بیشتر نبوده...ولی اینکه میگید یه سوال بود خیانت نمیشه حرف شما رو نمیتونم درک کنم...وقتی به یکی بعد سالها پیام میدی یعنی تو دلت هنوز نگهش داشتی واین یعنی خیانت به همسرت و برات مهمه که ازش سوالتو پرسیدی میتونست همون موقع بپرسه نه الان
حتما دلش پیشش هنوز حسرت میخوره که چرا اون زنش نشده که ازش سوال کرده اگرنه شوهرت بهش میگفت من ازتو بهتر گیرم اومده خداروشکر.عین شوهر من که بعد ۶ سال زندگی هنوز دلش پیش نامزد قبلیش بود
حتما دلش پیشش هنوز حسرت میخوره که چرا اون زنش نشده که ازش سوال کرده اگرنه شوهرت بهش میگفت من ازتو به ...
واقعا بده اینطوری همه ی ما قطعا تو زندگی با کسی که دلمون میخواست نتونستیم ازدواج کنیم واین دیگه بعد متاهل ومتعهد شدن باید به فراموشی بره...اما شوهرمن همیشه بنا به دلیلی حرفشو میزنه تا جایی که میخواست اسم دخترمو اسم عشقش بزاره که من نزاشتم ..همه ی اینایعنی چی ...خب اگه دلت باهاش بود هیچوقت یکیو دیگرو وارد زندگیت نمیکردی که اینطور احساس وعاطفشو به بازیچه نگیری
واقعا بده اینطوری همه ی ما قطعا تو زندگی با کسی که دلمون میخواست نتونستیم ازدواج کنیم واین دیگه بعد ...
ای داد منم هم اینارو شنیدم از شوهرم داشتم دیونه میشدم شوهر من یه پیح درست کرده بود کلی قربون صدقه دختر رفته بود ادم قلبش از کار میافته خدا لعنتشون کنه من که دارم جدا میشم