2777
2789
عنوان

دلم حس رفتن داره🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 87 پست
عزیزم مگه بیشتر بوده خب درست توضیح نمیدی گلم 

نه بیشتر نبوده...ولی اینکه میگید یه سوال بود خیانت نمیشه حرف شما رو نمیتونم درک کنم...وقتی به یکی بعد سالها پیام میدی یعنی تو دلت هنوز نگهش داشتی واین یعنی خیانت به همسرت  و برات مهمه که ازش سوالتو پرسیدی میتونست همون موقع بپرسه نه الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری مراقب باشم تو یه منطقه هستیم همش همو میبینن

حتما دلش پیشش هنوز حسرت میخوره که چرا اون زنش نشده که ازش سوال کرده اگرنه شوهرت بهش میگفت من ازتو بهتر گیرم اومده خداروشکر.عین شوهر من که بعد ۶ سال زندگی هنوز دلش پیش نامزد قبلیش بود

عزیزم اینطور افراد درگیری شخصیتی دارن که با یه تحول تعییر میکنن...

شوهرم عقده بچگی داره

از این خانواده ها که میگن باید از بچگی کار کنی و برایپولدار شدن دست به هرکاری بزنی

ادب و تربیت و انسانیت ندارن

حتما دلش پیشش هنوز حسرت میخوره که چرا اون زنش نشده که ازش سوال کرده اگرنه شوهرت بهش میگفت من ازتو به ...

واقعا بده اینطوری همه ی ما قطعا تو زندگی با کسی که دلمون میخواست نتونستیم ازدواج کنیم واین دیگه بعد متاهل ومتعهد شدن باید به فراموشی بره...اما شوهرمن همیشه بنا به دلیلی حرفشو میزنه تا جایی که میخواست اسم دخترمو اسم عشقش بزاره که من نزاشتم ..همه ی اینایعنی چی ...خب اگه دلت باهاش بود هیچوقت یکیو دیگرو وارد زندگیت نمیکردی که اینطور احساس وعاطفشو به بازیچه نگیری

واقعا بده اینطوری همه ی ما قطعا تو زندگی با کسی که دلمون میخواست نتونستیم ازدواج کنیم واین دیگه بعد ...

ای داد منم هم اینارو شنیدم از شوهرم داشتم دیونه میشدم شوهر من یه پیح درست کرده بود کلی قربون صدقه دختر رفته بود ادم قلبش از کار میافته خدا لعنتشون کنه ‌من که دارم جدا میشم