2777
2789

واسه پسر کلی خرج میکنن ، تموم ارثشونو واسه پسر به جا میذارن ، منطقشونم اینه که پسر باید خرج زندگی بده ولی دختر نیازی به پول نداره ، شوهرش خرجشو میده .

بعد از سیزده چهارده سالگی پسر رو میفرستن سر کار تا مهارت یاد بگیره ، به دختر میگن فقط درس بخون ، خب همه ی دخترا  هم که نمیتونن دکتر و وکیل و استخدام دولت  بشن . بعد از اون همه تحصیل یا باید بیان کارایی با درامد کم انجام بدن یا از اول بیان یه مهارت یاد بگیرن ، حالا اگه ‌شوهره خوب بود ، دختره هم اوضاعش خوب بشه ، اگه بد بود دختره هم اوضاعش بد بشه .

من میگم ما که بچه دار میشیم مسئولیته بچه به عهده ی خودمونه نه به عهده ی شوهر اینده ش . همونطور که پسرامونو باعرضه بار میاریم ، دخترامونم باید باعرضه بار بیاریم نه که تو ۱۴ ، ۱۵ سالگی که وقت یادگیری مهارته بهش بگیم تو فقط درس بخون و کارای خونه رو انجام بده و همه ی حمایت های مالیمون برای زدنه کسب و کار ، خونه و ماشین خریدن برای پسرمون باشه و به دختر یه جهزیه بدیم که کاش همونم ندن چون همه داغون میشه و بعد از ده سال دیگه به درد دختر نمیخوره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم بود

البته تو فامیل ما از قدیمم بیشتر رو دختر سرمایه گذاری کردن تا پسرا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون پسراشون عرضه ندارن دماغشون رو بالا بکشن مطمعنا باید به اونا برسن که چهارتا مثل خودشون بدبخت نشن و‌معمولا دخترا خودشون زرنگ هستن یه کیس پیدا میتونن بکنن که ساپرتشون کنه تمام عمر

من دوتا دختر دارم ،قطعا فکر آینده شون کردم می کنم همچنان از نظر مالی،علاقه ای ندازم کار خونه انجام بدن خودم تا وقتی توان دارم انجام میدم رشته تحصیلیشون هم طوری انتخاب کردن که مهارت یاد بگیرن بتونن شغل مستقلی داشته باشن