2777
2789
عنوان

حسم به بارداری

79 بازدید | 10 پست

میخوام واسه بارداری اقدام کنم یه چند ماه دیگه ولی نمیدونم چرا خانم باردار میبینم حس خوبی بهش ندارم ...اصلا یه جوریع 😓😓😓...یه جورایی حس میکنم دوس ندارم نه بارداری و نه بچه های کوچیک ..شمام همینجوری بودین ؟

نه من حس خوب دارم

ی فرشته میبینم ک تو خلقت خدا شریک شده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حاملگی سختی داشتم با عق زدن فراوان،اما دوست دارم دخترم زود بزرگ شده واسه دومی اقدام کنیم.

عاشق باردار شدنم💖 بعدشم که یه فرشته کوچولو

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
اره منم اينجوري بودم وقتي بچه ام بدنيا اومد تا دو ماه هيچ حسي بهش نداشتم دوسش نداشتم بعد كم كم عاشقش ...

همسرم عاشق بچه است ...ولی خودم بچه دوست ندارم ..

به مامانمم میگم بچه دوست ندارم میگع ناشکری 

همسرم عاشق بچه است ...ولی خودم بچه دوست ندارم .. به مامانمم میگم بچه دوست ندارم میگع ناشکری 

منم مثل تو بودم به خودت فرصت بده هنوز بچه نيار اگه ميتوني شوهرت و راضي كني ما خودمون اقدام كردم واسه بچه ولي وقتي حامله شدم تا دو هفته اول فقط گريه كردم يه حس عجيبي داشتم