2777
2789

منم همه این کارا رو انجام دادم ولی اونی که میخواستم نشد   

بنظرم مهم ترین بخشش اینه که خدا بخواد   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا متوجه شدم پسر گرمی بخورین دختر سردی البته هم زن و هم مرد باید رعایت کنن و بخورن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

دست خداس این چیزا ولی چندماه قبل اقدام اگه مردغذاهای سردمثل مرغ ماهی ایناکم بخوره وغذاهای گرم یاهرخوراکی که طبعش گرم باشه مثل عسل خرمااینابخوره توپسرشدن تاثیرزیادداره

قشنگی لیاقت به اینه که هرکسی اونو نداره😉😉😉

من زیر نظر دکتر رعایت کردم همونی که میخواستم شد.خداروشکر

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

خانما دو تا کروموزوم ایکس دارن و پسرا کروموزوم وای ایکس. اگر مرد کروموزوم ایکس بده به خانمش با کروموزوم  ایکس خانمش ترکیب میشه و میشه دو تا کروموزوم ایکس یا همون جنس مونث و اگر مرد کروموزوم  وای بده به خانمش با کروموزوم ایکس خانمش ترکیب میشه و تشکیل کروموزوم وای ایکس میدن و جنسیت بچه پسر میشه. در نتیجه این مرده که جنسیت بچه رو میسازه نه زن.

خوب چع چیزایی رو رعایت کردی.؟

گوشت قرمز.حبوبات.سبزیجات نفاخ.لبنیات.فست فود.نوشابه قارچ .دلسترو...حذف.ولی کنجد و پودرنارگیل .عرق کاسنی.برگ کاسنی.خرما.گرمیجات.کندر.میخوردم.رژیم پسر نسبت به دختر سختتره.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
دو قلو شدن ارثیه از مادر به دختر میرسه تو خوانواده مادرتون اینا دو قلو دارین؟

مادر مامانم دوقلو داشتن ولی مرده به دنیا اومدن خونواده شوهرمم خواهرش دوقلو داره

برای پسر دار شدن رابطه در روز تخمک گذاری، نشست در اب و جوش شیرین. خوردن عسلو دارچین و سیاه دانه و زن ...

دوست من 1 دختر داشت سر دومی و سومی، کلی رعایت کرد و تحت نظر دکتر رژیم پسر گفت، قبل از اقدام هم، جوش شیرین رو داخل رحمش تزریق کرده بود

الان 2 دختر عقب مانده ذهنی و جسمی داره و بعد از کلی آزمایش متوجه شدن، علت معلولیت این دخترا تزریق جوش شیرین داخل رحم بوده.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

مادر مامانم دوقلو داشتن ولی مرده به دنیا اومدن خونواده شوهرمم خواهرش دوقلو داره

دوقلو زایی اتفاق نادریه.

مادر من دوقلو داره

مادرشوهرم دوقلو داره

خاله شوهرم دوقلو داره

من هم خیلی دوقلو دوست داشتم ولی  نشد

شکر خدا، فقط سالم دنیا بیاد برام کافیه.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام