غلطگیر مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 عنوان از صبح تا الان دارم گریه میکنم،عروسیم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 153 پست تورا خدا بیاین درد و دل کنمخیلی تنهامممکنه دوباره کرونا بشه و نتونم عروسی کنم؟ من دیگه از عقد کردگی خستمگرونی و خرید جهاز یه طرف، مراسم عروسیم یه طرف چند سال پیر شدم تو این مدتهیچ کسا ندارم درکم کنهمن دیگه خستم😭😭😭 1399/04/09 | 18:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 من حتی جشن عقدم نداشتم حسرت آرایش عکس و همه چی به دلمه حسرت یه شب که عروس باشم آخه آرزوی هر ... منم عییییین تویه ارایشگا برو و اتلیه بخدا همین چن تا دایی عمو وخاله عمه جم کن برو.سرزندگیت من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 واقعیتش کرونا تموم بشو نیست فعلا با این شرایط هم مراسم بگیری فقط ۹۰درصد آدمها از روی اجبار و اینکه ... آخه شهر ما سفید بود تا الان اگه رعایت میشد خب الان اینجور نمیشدبعدم بیان ولی پشت سرم حرف بزننبخدا کرونا کم شد به چند نفر گفتم گفتن میان و منتظر عروسیم بودنکاش بیشتر نشهکاششش
آیفر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1667 من ۴ سال نامزد بودم آخرشم عروسی نگرفتم رفتیم ماه عسل چونکه درآمدمون خوب نبود اصلا خداروشکر تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 منم عییییین تو یه ارایشگا برو و اتلیه بخدا همین چن تا دایی عمو وخاله عمه جم کن برو.سرزندگیت خب عزیزم منم میخوام یه دور همی بگیرم در حد 250 یا 300 آخه عمه و داییم و دوستام در این حد میشن
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 چقد وقته عقدی؟ مامانمم میگه خب باز مریضی بشه کسی نمیاد و خرج الکی میکنی دلم خونه 😭 یکسال ونیمخرج نکن مجبور ک نیسی همونای ک گفتم دغوت کن چارتاعکس بگیر برو.سرزندگیت من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
آیفر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1667 هفته پیش زایمان کردم خدا حفظشون کنه الان ۵ تا بچه داری جنسیتشون چیه ؟ تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97359 آخه شهر ما سفید بود تا الان اگه رعایت میشد خب الان اینجور نمیشد بعدم بیان ولی پشت سرم حرف بز ... سفید یعنی کم خطر نه بی خطر
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 خب عزیزم منم میخوام یه دور همی بگیرم در حد 250 یا 300 آخه عمه و داییم و دوستام در این حد میشن ... ینی 250،تا دایی عمو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 من ۴ سال نامزد بودم آخرشم عروسی نگرفتم رفتیم ماه عسل چونکه درآمدمون خوب نبود اصلا خداروشکر وای من اگه متل تو بودم و عروسی برام نمیگرفت خونوادم اون قد میزدن تو سر شوهر بیچارم که نگو و نپرساولش ماهم پولش نبود این قد استرس کشیدم
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 دوباره بشه؟ 🤔 مگه تموم شده؟! خب آخه شهر ما سفید شده و هیچ کسم مریص نبود
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15848 خدا حفظشون کنه الان ۵ تا بچه داری جنسیتشون چیه ؟ بله دوقلوها یه دختر ی پسر ۳قلوها دو پسر ی دختر
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 چکار به جهازت داره؟بخر بذار کنار عروسی کم جمعیت بگیر بره پی کارش دیگه عزیزم کم جمعیت میخوام بگیرم در حد 250 خب اگه باز مریصی زیاد بشه که کسی نمیاد برا جهازم اون قد گرون شده که دارم همش با دعوا و بحث میخرمدلم گرفته خیییلی زیاد