واکسن توی مرحله ی آزمایشگاهیه که معمولا خارجیا دست ایرانیا نمیدن ... بعد دو سال دیگه میاد تا به تول ...
به هرحال دوست عزیزم نوشته بود که ما پول پیش خریدشم نداریم نگفته که تولید شده ما نمیتونیم بخریم
تمام کشورای اروپای غربی پیش خرید کردن ما تواناییشو نداریم
بعدشم ما تحریمیم اصن نمیدن به احتمال زیاد
همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................! قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
عروسی در بسیاری از موارد فقط یه خرج الکیه بخدا جای عروسی یه مهمونی کوچیک و جمع و جور بگیرین توام ب خانوادت بگو تو این وضع عروسی میخام چیکار یه مهمونیکوچیک بگیر و برو سر خونه زندگیت پولاتونم الکی هدر ندین توام زیاد عقد نمون اگه با طرفت مشکلی نداری خودتون حرف بزنین و خودتم بدوزین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم مراسم عروسی پسرخالم ۱۵ مرداد انقدر ناراحتم میگم واجب نبود که نمیخوام برم همه میگن غلط کردی باید بیای مگه دست خودته مجردم هستم اختیار ندارم همش میگم مریض بشیم ناراحت میشن؟؟؟براشون مهم هست؟؟؟که حالا از نیومدنم ناراحت میشن براشون مهم؟؟۳۰۰ نفر خیلیهههههه عزیزم بهت بر نخوره ولی هیچکس از ته دل خوشحال نیست که بیاد عروسیت سلامتی مون واجب تره یا عروسی؟؟؟خود شما دوست داری ماه اول عروسیت بیمارستان باشی؟چون بیشتر از همه عروس داماد در معرض کرونا هستن واسع اینکه بیشترین ارتباط با مهمان ها دارن...به نظرم به عروسی جمع جور بگیر یا اصلا عروسی نگیر ولی برو سر خونه زندگیت به کسی نگو رفتی خونه خودت یه مدت اوضاع آروم شد بعد عروسی بگیر