غلطگیر مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 عنوان از صبح تا الان دارم گریه میکنم،عروسیم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 153 پست تورا خدا بیاین درد و دل کنمخیلی تنهامممکنه دوباره کرونا بشه و نتونم عروسی کنم؟ من دیگه از عقد کردگی خستمگرونی و خرید جهاز یه طرف، مراسم عروسیم یه طرف چند سال پیر شدم تو این مدتهیچ کسا ندارم درکم کنهمن دیگه خستم😭😭😭 1399/04/09 | 18:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarrrraaa عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 7249 برید سر خونه زندگیتون ازین وضع راحت شی.هروقت اوضاع عادی شد عروسی بگیرین خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.
9581 عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 3131 پولی که مخوای خرج عروسی کنی رو پس انداز کن وبی سر دصدا برو خونت .مجلس گرفتن درد سر داره با این اوضاع
baroon84 عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 799 انگار هیچ کس دوست نداره منا تو لباس عروس ببینه بخدا به بعضی دخترا که خونواده شون براشون ارزش ... چند ساله عقدی؟
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97355 عزیزم به این فکر کن این پیش آمده تا کلی خرج بیخود نکنی یه عده بیان بخورن بگن بد بود خوب بودآرایشگاه برو لباس عروس بپوش آتلیه برو کلی عکس بگیرخرج عروسی هم بگیر باهاش طلا بخر یا یه چیز ماندگار دیگهبرو خونه خودتبعدها میتونی یه بار جشن بگیری فقط هم خانمها رو دعوت کنی که اهل بزن برقص هستن
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 عروسی کن خب جشن کوچیک و برو سر زندگیت حتما ک نباید عروسی بگیری خب آخه جشن کوچیک 300 نفره میخوام بگیرم که سر هر میز فقط خونواده خود طرف بشیننو فاصله رعایت بشه تالارها پر بود وسط مرداد تاریخ گرفتمحالا باز کرونا بیاد من چه غلطی بکنم اخه
ملکه68 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 15848 کسی هست تو شرایط من تا باهاش حرف بزنم دارم دق میکنم اوووو کاش من مشکل تورو داشتم بخداتایپیکی از داستان زندگیم زدم ..... من نفهمیدم نامزدی جیه عقد چیه خدا عمرت بده باز خداروشکر کن
آیفر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1667 خونوادم اصلا براشون مهم نیست حتی بابام شنیدم میگفت آن شا الله کرونا هست و عروسی کنسل دلم داره میپک ... یه جوری می گی انگار خدایی نکرده چیزی شده عروسی نگیر اگه نگیری مثلا چی میشه من نگرفتم چون پول نداشتیم چی شد ببخشید زن نشدم😂😂 تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
پرندگان عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 5015 انگار هیچ کس دوست نداره منا تو لباس عروس ببینه بخدا به بعضی دخترا که خونواده شون براشون ارزش ... بلین لبتس عروس بپوش برو ارایشگاه آتلیه بعد بایه جشن کوچیک خودمونی باخانواده ی خودت وهمسرت برو خونتون.تشریفات چیه به خاطرش خودتوداغون کنی کتاب خون های گلم کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
دلسترانگور عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2560 منم عقدم ولی خب چ میشه کردمیدونم اگه دعوتم کنیم نمیانیکی میگفت بدون عروسی میریم سرخونمون ولی سالگرد ازدواجمون جشن میگیریم من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 یه جوری می گی انگار خدایی نکرده چیزی شده عروسی نگیر اگه نگیری مثلا چی میشه من نگرفتم چون پول نداشتیم ... من حتی جشن عقدم نداشتمحسرت آرایش عکس و همه چی به دلمهحسرت یه شب که عروس باشم آخه آرزوی هر دختریهولی خونوادم اصلا براشون مهم نیستاین غمما بیشتر میکنه
hayatt عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 525 اصفهانم وسط مرداد نگران نباش عزیزم. خودتو میخوای آب کنی که چی. من جمعه عروسیمه یه عروسی جمع و جور میخوام بگیرم . این پنجمین تاریخیه که گرفتم، چهار تای قبلی کنسل شد .الان هم همش استرس چهار روز دیگ رودارم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97355 واقعیتش کرونا تموم بشو نیست فعلابا این شرایط هم مراسم بگیری فقط ۹۰درصد آدمها از روی اجبار و اینکه ناراحت نشی میان همش هم پشت سرتون حرف میزنن بی خیال مراسم شو
آیفر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1667 اوووو کاش من مشکل تورو داشتم بخدا تایپیکی از داستان زندگیم زدم ..... من نفهمیدم نامزدی جیه عقد چیه ... شما بارداری؟؟؟؟؟ تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
غلطگیر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 872 منم عقدم ولی خب چ میشه کرد میدونم اگه دعوتم کنیم نمیان یکی میگفت بدون عروسی میریم سرخونمون ولی سال ... چقد وقته عقدی؟ مامانمم میگه خب باز مریضی بشه کسی نمیاد و خرج الکی میکنی دلم خونه 😭