2777
2789
عنوان

از صبح تا الان دارم گریه میکنم،عروسیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 153 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به این فکر کن این پیش آمده تا کلی خرج بیخود نکنی یه عده بیان بخورن بگن بد بود خوب بود

آرایشگاه برو لباس عروس بپوش آتلیه برو کلی عکس بگیر

خرج عروسی هم بگیر باهاش طلا بخر یا یه چیز ماندگار دیگه

برو خونه خودت

بعدها میتونی یه بار جشن بگیری فقط هم خانمها رو دعوت کنی که اهل بزن برقص هستن 

عروسی کن خب جشن کوچیک و برو سر زندگیت حتما ک نباید عروسی بگیری

خب آخه جشن کوچیک 300 نفره میخوام بگیرم که سر هر میز فقط خونواده خود طرف بشینن

و فاصله رعایت بشه 

تالارها پر بود وسط مرداد تاریخ گرفتم

حالا باز کرونا بیاد من چه غلطی بکنم اخه

کسی هست تو شرایط من تا باهاش حرف بزنم  دارم دق میکنم

اوووو کاش من مشکل تورو داشتم بخدا

تایپیکی از داستان زندگیم زدم ..... من نفهمیدم نامزدی جیه عقد چیه خدا عمرت بده باز خداروشکر کن

خونوادم اصلا براشون مهم نیست حتی بابام شنیدم میگفت آن شا الله کرونا هست و عروسی کنسل دلم داره میپک ...

یه جوری می گی انگار خدایی نکرده چیزی شده عروسی نگیر اگه نگیری مثلا چی میشه من نگرفتم چون پول نداشتیم چی شد ببخشید زن نشدم😂😂

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
انگار هیچ کس دوست نداره منا تو لباس عروس ببینه  بخدا به بعضی دخترا که خونواده شون براشون ارزش ...

بلین لبتس عروس بپوش برو ارایشگاه آتلیه بعد بایه جشن کوچیک خودمونی باخانواده ی خودت وهمسرت برو خونتون.

تشریفات چیه به خاطرش خودتوداغون کنی

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
یه جوری می گی انگار خدایی نکرده چیزی شده عروسی نگیر اگه نگیری مثلا چی میشه من نگرفتم چون پول نداشتیم ...

من حتی جشن عقدم نداشتم

حسرت آرایش عکس و همه چی به دلمه

حسرت یه شب که عروس باشم 

آخه آرزوی هر دختریه

ولی خونوادم اصلا براشون مهم نیست

این غمما بیشتر میکنه

اصفهانم وسط مرداد

نگران نباش عزیزم. خودتو میخوای آب کنی که چی. من جمعه عروسیمه یه عروسی جمع و جور میخوام بگیرم . این پنجمین تاریخیه که گرفتم، چهار تای قبلی کنسل شد .‌الان هم همش استرس چهار روز دیگ ‌رو‌دارم

اوووو کاش من مشکل تورو داشتم بخدا تایپیکی از داستان زندگیم زدم ..... من نفهمیدم نامزدی جیه عقد چیه ...

شما بارداری؟؟؟؟؟

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
منم عقدم ولی خب چ میشه کرد میدونم اگه دعوتم کنیم نمیان یکی میگفت بدون عروسی میریم سرخونمون ولی سال ...

چقد وقته عقدی؟ 

مامانمم میگه خب باز مریضی بشه کسی نمیاد و خرج الکی میکنی 

دلم خونه 😭