2777
2789
عنوان

آی یو آی با یک لوله

3095 بازدید | 50 پست

سلام خوبین من رفتم عکس رنگی دادم یک لولم بسته بود با عکس هم باز نشد. دکتر گفت  اول iui اگر منفی شد بعد لاپراسکوپی.. 

کسی بوده جواب گرفته باشه؟ 

من 23 سالمه همسرمم سالمه. مشکل ذخیره تخمدان و تنبلی تخمدان هم ندارم.. 

خدایا مراقب تودلی هام باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه دکتر خوب نظرشو بپرس به یه دکتر اکتفا نکن بعد تصمیم بگیر

اخه دکترم  خیلی خوبه خودشم مرکز ناباروری داره شاید علت خارج رحمی بودنتون ربطی ب iui نداشت

مشکلی نداری گلم میشه من امروز رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت شوهرم ضعیفه خودم تنبلی دارم دیگه برررریدم 

آجی هزینه عکست چقد شد برا من میگن 350خیلیه واقعا

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
مشکلی نداری گلم میشه من امروز رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت شوهرم ضعیفه خودم تنبلی دارم دیگه برررریدم ...

برا من 400 دارو هم خریدم 60 تومن.. عزیزم  چ کنیم دیگ اینم از کار و بار ما. اره هزینش زیاده

مشکلی نداری گلم میشه من امروز رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت شوهرم ضعیفه خودم تنبلی دارم دیگه برررریدم ...

بله میشه ولی ریسکش بالاست چون تخمک و اسپرم تو لوله تشکیل لقاح میده و اگه لوله مشکل داشته باشه نمیتونه بیاد تو رحم تو لوله گیر میکنه

برا من 400 دارو هم خریدم 60 تومن.. عزیزم  چ کنیم دیگ اینم از کار و بار ما. اره هزینش زیاده

زنگ زدم عکس رنگیم میشه 350 شوهرم میگه قید بچه رو بزن بعدا ای وی اف کن من فعلا نمیتونم خرج کنم حالا دارو هام.موند رو دستم نمیدونم بخورمشون یا نه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
زنگ زدم عکس رنگیم میشه 350 شوهرم میگه قید بچه رو بزن بعدا ای وی اف کن من فعلا نمیتونم خرج کنم حالا د ...

عزیزم الان 350 برای عکس رنگی هزینه نکنی خدایی نکرده بعدها ممکنه میلیون میلیون بخوای خرج آی وی اف کنی، به هرحال عکس رنگی خیلی لازمه شاید مشکل کوچیکی داشته باشی به آسونی برطرف بشه

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زنگ زدم عکس رنگیم میشه 350 شوهرم میگه قید بچه رو بزن بعدا ای وی اف کن من فعلا نمیتونم خرج کنم حالا د ...

حتما عکس رنگی رو برو شاید مشکل خاصی نداشته باشی بعد عکس سریع باردار شی. طلا نداری بفروشی یا قرض کن از کسی