حتما عکس رنگی رو برو شاید مشکل خاصی نداشته باشی بعد عکس سریع باردار شی. طلا نداری بفروشی یا قرض کن ا ...
پولش آمادست آجی اما شوهرم خیلی غر میزنه انتظار داره تو یک روز دارو بخورم تو همون یه روز ای یو ای شم عکس رنگی و آزمایش خون ندم و هیچ برو بیای نداشته باشه مشکلم اینه بیشتر
21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بانو مینا جون منم مثل تو بودم الان لوله راستم بازه وچپ مسدوده کامل البته اخر سر با سرعت خیلی کم گفت رد شده اما.ماهی ک بارداری شدی لوله سمتی ک سالم بود فولیکول بود یا سمت بسته اش؟
بانو مینا جون منم مثل تو بودم الان لوله راستم بازه وچپ مسدوده کامل البته اخر سر با سرعت خیلی کم گفت ...
عزیزم من اون ماهی ک باردار شدم اصلا فولیکول اینام رونمیدونم چون سونو نرفتم. بیخیال بودم همینطور اقدام میکردیم. ولی چندباری ک قبل از عکس رنگی سونو فولیکول میرفتم سمت چپم فولیکول ام بیشتر بود تا راست. یعنی همون سمتی ک لولش بسته