الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم شما هم با یه لوله باردار شدی؟چقد طول کشید؟منم چپم بسته راستم بازه
اره عزیزم نگران نباش از خدای بزرگ بخواه انشالله شمام باردار میشی فقط اقدام زیاد برو یک شب درمیان وروزای تخمک گذاری دوتا تاپیک بهت معرفی میکنم استفاده کن
باشه عزیزم ممنونم لطف کردی.فقط بگو با یه لوله چن ماه طول کشید تا باردار شدی؟من 5 ماه از عکس گذشته ول ...
ماه سوم باردار شدم اوال واخر لطف خدا بود اما اقدام هم زیاد رفتم چوب وزم هم خوردم رفتم عطارری گرفتماز روز ۳ پری خوردم تا سه روز .همسرتون مشکلی نداره.دوستای من بعد یکسال از عکسم باردار شدن نگران نباش.ولی درکت میکنمانتظار خیلی سخته
ماه سوم باردار شدم اوال واخر لطف خدا بود اما اقدام هم زیاد رفتم چوب وزم هم خوردم رفتم عطارری گرفتماز ...
خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه.شوهرم سالمه شکر خدا،خودمم تنبلی ندارم ذخیرمم عالیه فقط هر دو لولم بسته بود که یکیش باز شد حالا میگم نکنه باز نشده چون ۵ ماه گذشته خبری نی.ارههه خیلی سخته بیشتر اینکه ازم میپرسن چرا بچه نداری😔بخاطر همین هیچ جا نمیرم
خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋
خیلی از عکس گذشته😔 میگم نکنه باز نشده یا لولم هیدرو باشه..هزار تا فکر میکنم
ن بابا این چ فکریه درکت میکنم خیلی سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی خودتو سرگرم کن روزای تخمک گذاری حتما اقدام کن وروزای قبل وبعدشو اصلا هم موقع اقدام استرس باردار شدن نداشته باش تاپیک لوبیارو بخون خیلی مفیده من طبق اون پیش رفتم