2777
2789
عنوان

آی یو آی با یک لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 50 پست
عزیزم من اون ماهی ک باردار شدم اصلا فولیکول اینام رونمیدونم چون سونو نرفتم. بیخیال بودم همینطور اقدا ...

سلام عزیزم منم دقیقا مث شما لوله چپم مسدوده چقد امیدوار شدم پیاماتو دیدم😍😍 خدا بچه هاتو حفظ کنه.چن وقت اقدام بودی که عکس گرفتی؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

مرسی عزیز یعنی هرماه دوتا تخمدانت فولیکول خوب داشتن؟ اخه واسه من یه ماه از راسته یه ماه ازچپ

سلام عزیزم شما هم با یه لوله باردار شدی؟چقد طول کشید؟منم چپم بسته راستم بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم نگران نباش از خدای بزرگ بخواه انشالله شمام باردار میشی فقط اقدام زیاد برو یک شب درمیان وروزای تخمک گذاری دوتا تاپیک بهت معرفی میکنم استفاده کن

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

نمیتونم برات بفرستم لینکشو نمیاد.برو تاپیک لوبیا ۹۹ اونجا ادرس ناپیک دومی واطلاعاتی ک لازم داری هست

نمیتونم برات بفرستم لینکشو نمیاد.برو تاپیک لوبیا ۹۹ اونجا ادرس ناپیک دومی واطلاعاتی ک لازم داری هست

باشه عزیزم ممنونم لطف کردی.فقط بگو با یه لوله چن ماه طول کشید تا باردار شدی؟من 5 ماه از عکس گذشته ولی هنوز نشده

باشه عزیزم ممنونم لطف کردی.فقط بگو با یه لوله چن ماه طول کشید تا باردار شدی؟من 5 ماه از عکس گذشته ول ...

ماه سوم باردار شدم اوال واخر لطف خدا بود اما اقدام هم زیاد رفتم چوب وزم هم خوردم رفتم عطارری گرفتماز روز ۳ پری خوردم تا سه روز .همسرتون مشکلی نداره.دوستای من بعد یکسال از عکسم باردار شدن نگران نباش.ولی درکت میکنمانتظار خیلی سخته

ماه سوم باردار شدم اوال واخر لطف خدا بود اما اقدام هم زیاد رفتم چوب وزم هم خوردم رفتم عطارری گرفتماز ...

خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه.شوهرم سالمه شکر خدا،خودمم تنبلی ندارم ذخیرمم عالیه فقط هر دو لولم بسته بود که یکیش باز شد حالا میگم نکنه باز نشده چون ۵ ماه گذشته خبری نی.ارههه خیلی سخته بیشتر اینکه ازم میپرسن چرا بچه نداری😔بخاطر همین هیچ جا نمیرم

خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه.شوهرم سالمه شکر خدا،خودمم تنبلی ندارم ذخیرمم عالیه فقط هر دو لولم بسته ...

ممنونم عزیزم آمین انشالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه عزیزم کاملا درکت میکنم شرایطتو داشتم ولی نگران نباش خدا خیلی مهربونه زود زود دلشاد میشی 

ممنونم عزیزم آمین انشالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه عزیزم کاملا درکت میکنم شرایطتو داشتم ولی نگران نب ...

ممنون عزیزدلم‌ ان شاالله🤍🤍

خیلی از عکس گذشته😔 میگم نکنه باز نشده یا لولم هیدرو باشه..هزار تا فکر میکنم 

ن بابا این چ فکریه درکت میکنم خیلی سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی خودتو سرگرم کن روزای تخمک گذاری حتما اقدام کن وروزای قبل وبعدشو اصلا هم موقع اقدام استرس باردار شدن نداشته باش تاپیک لوبیارو بخون خیلی مفیده من طبق اون پیش رفتم

ن بابا این چ فکریه درکت میکنم خیلی سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی خودتو سرگرم کن روزای تخمک گذاری حتما ...

باشه عزیزم حتمن😘😘😘ببخش خیلی وقتتو گرفتم💛❤️

باشه عزیزم حتمن😘😘😘ببخش خیلی وقتتو گرفتم💛❤️

❤❤اختیار داری عزیزم شرایطتو داشتم شایدم بدتر تو بودم اما مطمئن باش میشه خدا خیلی مهربونه توکل کن 

❤❤اختیار داری عزیزم شرایطتو داشتم شایدم بدتر تو بودم اما مطمئن باش میشه خدا خیلی مهربونه توکل کن&nbs ...

منم خیلی حالم بده مخصوصا که پشت کمرم بالای پهلوم چپم درد میکنه تیر میکشه همش میگم حتمن لولمه یه چیز بدتریش شده😔چون سونو دادم کلیم سالمه پس حتمن همونه..نمیدونم چرا خدا داره اینجوریم میکنه خودش میدونه طاقت ندارم