2777
2789

نکردم ولی بده وحشتناکه جر می خوره طرف پاره می شه ........ الان همه میریزن سرم که خوبه اله بله

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۹ هفته ویک روز تو چهل هستم 

من چهل هفته تموم شد دردم شروع شد. طبیعی زایمان کردم. چه طبیعی چه سزارین بالاخره پاره میشی. مهم اینه که فقط یه بچه ی سالم بیاد تو بغلت. درد هم به مرور تموم میشه. نگرانی نداره. این همه خانوم سه تا چهارتا زایمان کردن اگه خیلی وحشتناک بود دیگه سراغ بعدی نمیرفتن. 

۲ تا از دوستام زایمان طبیعی کردن یکیشون کاملا راضیه چون ورزشکاره یکیشون کاملا بیچاره شده چون چاق بود و اهل ورزشم نبود 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!