2777
2789
عنوان

پسر 19 ماهه ام به اسمش واکنش نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 87 پست
پسر من باهوش نیست  اون حتما طیف خفیف بوده ک ۱۶ سالگی فهمیدن پسرم از الان علامت داشت و همه متو ...

هوش اوتیسم ها متفاوته. خواهرزاده منم همه متوجه میشدن فرق داره، هنوزم فرق داره، ولی تو یه جهت خاص استعداد داشت. ایشالا که بچه هامون زودی سلامت میشن، ولی باید سعی کنیم استعدادشان رو پیدا کنیم رو همون زوم کنیم. انیشتین و بتهوون هم اوتیسم بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم ۲۱ماهشه به اسمش واکنش نشون نمیده امااحساس میکنم لجبازه ب اسم دیگه صداش میکتم میفمه وقتی میخوا ...

سلام خانمی.پسر منم قبلا اسمش می شنخت.الان اسم خودش صدا بزنم نگاه نمیکنه.ولی اسم باباش صدا بزنم بچه نگام میکنه.۱۳ماه و نیمه.کلمه در حد ب ب ب و با و د د د و گا گا و اینا میگه.خیلی نگرانم.تورو خدا میشه بگید شما چکار کردید؟

سلام عزیزم، ببخشید ببخشید میپرسم نگرانی که در مورد پسر گلت داشتی برطرف شد؟

سلام عزیزم، من از همون هجده ماهگی درمان رو شروع کردم. گفتن احتمال داره بخاطر کارتون دیدن زیر 2 سال باشه، امکان هم داره اتیسم باشه. همه علائم اتیسم رو داشت. نهایتا از همون موقع تا همین حالا درگیرم. بخاطر پیشرفت قابل توجهی که کرد گفتن اتیسم دیگه مطرح نیست و همه آسیب ها از تی وی دیدن بوده. در هر حال، راه بسیار سختی رو پشت سر گذاشتم... 

اگه تلویزیون می بینه کلا قطع کنید 

الان ماما.بابا.هاپ.مبو.ما.پا.نه.یاعلی.بجای بده هم میگه اده.ولی واکنش به اسم اش دوباره بد شده.دستور پذیری مدتی خوب شده بود الان مجدد بد شده.نمیدونم خسته شده که هی بهش گفتم؟اعضای بدن هم تا حدودی دست و پا و سر و زبون میشناسه

مبشه بگید چکار کردید

قطع کردن تی وی مؤثره اما کافی نیست. من همزمان بازی درمانی، کاردرمانی حسی و حرکتی و ذهنی و گفتاردرمانی انجام دادم و زیر نظر روان پزشک هم بودم 

زیر نظر مرکز تهران اتیسم (دکتر پوراعتماد) خانم دکتر خوشابی، خانم دکتر عتیق، خانم تعیشی و دکتر دادگر و آقای تیموری

الان ماما.بابا.هاپ.مبو.ما.پا.نه.یاعلی.بجای بده هم میگه اده.ولی واکنش به اسم اش دوباره بد شده.دستور پ ...

عزیزم باید با برنامه بازی درمانی پیش بری. در ضمن، بچه هایی که تی وی دیدن زیر 2 سال، مشکلات حسی زیادی دارن، حتما باید ارزیابی حسی بشن و کاردرمانی حسی بشن تا سطح توجه و تمرکز بیاد بالا

پسر منم صدای کلید در میشنوه میزه جلو در میدونه باباش اومده یا صدای اسانسور میاد میفهمخ صدای اب میاد ...

سلام خانمی خوبین الان خیلی از زمان این تایپیک گذشته پسرم مثل پسر شماست پسرتون تشخیص چی گرفت و الان چطوره