2777
2789
عنوان

پسر 19 ماهه ام به اسمش واکنش نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 87 پست
بله، مشکلی نداره، ظاهرا شنوایی انتخابی داره، مثلا کتری برقی روشن کنم اتاق خوابم باشه بدو میاد میگه ک ...

سلام

میشه لطفا بگیر مشکل بچتون الان حل شده یا خیر؟

خواهش میکنم ازتون

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید پسر منم علائم داره نگرانم 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی خوبین الان خیلی از زمان این تایپیک گذشته پسرم مثل پسر شماست پسرتون تشخیص چی گرفت و الان چ ...

فضای مجازی رو کامل قطع کنید تی وی گوشی اهنگ کتاب 

این اولین قدم دومین قدم هم ویس های ولام‌سوی گوش کنید.بعد که گوش کردید وعمل کردید بهشون پیام بدیدتوواتساپ وباید که عضوگروه امید کنند.شمارو بعد اونجا هم هشت تا ویس هست که اونارو هم گوش کنید بعلاوه هزاران تجربه مادران با این روش .پسر من با این روش نجات پیدا کرد .آن شاالله که خیره

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
میشه درخواست دوستیمو قبول کنید پسر منم علائم داره نگرانم 

این اولین قدم دومین قدم هم ویس های ولام‌سوی گوش کنید.بعد که گوش کردید وعمل کردید بهشون پیام بدیدتوواتساپ وباید که عضوگروه امید کنند.شمارو بعد اونجا هم هشت تا ویس هست که اونارو هم گوش کنید بعلاوه هزاران تجربه مادران با این روش .پسر من با این روش نجات پیدا کرد .آن شاالله که خیره

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام میشه لطفا بگیر مشکل بچتون الان حل شده یا خیر؟ خواهش میکنم ازتون

دکتر پسرم گفت باید یاد بگیره ارتباط بگیره حالا کلی بازی چیز یادم واده دارم انجام میدم تلویزیزونم جمع ...

این اولین قدم دومین قدم هم ویس های ولام‌سوی گوش کنید.بعد که گوش کردید وعمل کردید بهشون پیام بدیدتوواتساپ وبگید که عضوگروه امید کنند.شمارو بعد اونجا هم هشت تا ویس هست که اونارو هم گوش کنید بعلاوه هزاران تجربه مادران با این روش .پسر من با این روش نجات پیدا کرد .آن شاالله که خیره

پسرمنم ۲۱ماهشه به اسمش واکنش نشون نمیده امااحساس میکنم لجبازه ب اسم دیگه صداش میکتم میفمه وقتی میخوا ...

فضای مجازی قطع کنید کامل

عزیزم حتما یک متخصص برو پسر منم به اسمش واگنش نداره و تو طیفه هرچی درمان سریعتر باشه بهتر هست و نتی ...

سلام هستی

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بله، مشکلی نداره، ظاهرا شنوایی انتخابی داره، مثلا کتری برقی روشن کنم اتاق خوابم باشه بدو میاد میگه ک ...

سلام من پیام شما رو بعد از چند سال دیدم میخواستم ببینم مشکل پسرت حل شد چون الان من پسرم دقیقا همینجوریه خیلی نگرانم

پسرمنم ۲۱ماهشه به اسمش واکنش نشون نمیده امااحساس میکنم لجبازه ب اسم دیگه صداش میکتم میفمه وقتی میخوا ...

سلام عزیزم شما بچتون زیاد تلوزیون و گوشی میدید زیر دوسال؟الان خوب شده؟

سلام گلم من دکتر پوراعتماد رفتم پسرم اتیسمه و به اسمش واکنش نشون نمیدهحتما حتما برو فرصت از دست نره ...

سلام عزیزم بچتون خوب شده؟بچتون زیر دوسال تلوزیون و گوشی میدید یا در معرض اهنگ و هر صوت و تصویری باشه؟

سلام من پیام شما رو بعد از چند سال دیدم میخواستم ببینم مشکل پسرت حل شد چون الان من پسرم دقیقا همینجو ...

سلام عزیزم پسرتون خوب شده؟زیر دوسال تلوزیون و گوشی میدیده یا در معرض اهنگ و هر نوع صوت و تصویری باشه؟