اخیرا که زوم کردم متوجه شدم پسرم به اسمش پاسخی نشون نمیده، دستورات کلامی رو اجرا نمیکنه ، جملات ساده رو محل نمیده. مثلا بگیم بریم ددر عکس العملی نداره، ولی تا در رو باز کنیم متوجه میشه قراره بریم ددر. خیلی نگرانم😑
اره، منم نگران همین سن هستم. پنجشنبه دارم میام تهران. زنگ زدم انجمن اوتیسم ایران چند تا دکتر معرفی ک ...
از طریق دکتر پوراعتماد با هم کار میکنند خودش نامه داد بهم برم خوشابی به بدبختی از پوراعتماد وقت گرفتم التماس کردم بچم کوچیکه و... تا بعدمدتی بهم زنگ زدند وقت دادند
پسر منم صدای کلید در میشنوه میزه جلو در میدونه باباش اومده یا صدای اسانسور میاد میفهمخ صدای اب میاد ...
پسر منم همینه، گفتار درمانگر گفت برای اشنایی با اسمش مشارکت دو نفره لازمه، یعنی من صداش کنم، باباش برش گردونه سمت من، دوباره صداش کنم، بعد که نگاهم کرد، خوراکی مورد علاقع اش رو یه تیکه کوچولو بدم، اندازه پسته. این کار رو از جهات مختلف انجام بدم. این روش کمی جواب داد. پسرم امروز بعد از 1 ماه تلاش به اسمش واکنش نشون داد. حالا نمیگم به اسمش، حداقل به جمله من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از طریق دکتر پوراعتماد با هم کار میکنند خودش نامه داد بهم برم خوشابی به بدبختی از پوراعتماد وقت گرفت ...
اها، منم امروز از صبح دارم التماس میکنم ، نهایتا رضوانی بهم وقت داد، میترا حکیم شوشتری برای مرداد وقت داد... خدا کمکمون کنه... نگاش میکنم، دلم برای معصومیتش به درد میاد
نمیدونم پسر من کلا لبنیات آلرژی داره نمیخوره ندادم بهش
اها، بهتر، چون حساسیت به لبنیات و پروتیین گاوی و کلا حساسیت های غذایی باعث ایجاد حالات اوتیسم میشه، در حالی که بچه اصلا اوتیسم نیست و با حذف موازد الرژی زا و کاردرمانی شرایطش عادی میشه
انشالله برات دعا میکنم فردا بزنگ به پوراعتماد ببین نوبت بهت میده به منم خبر بده نتیجه رو برات ...
گریه نکن. خدا بزرگه. خواهرزاده من اوتیسم با عملکزد بالا هستش (اسپرگر) ، الان پای دیپلمه، نابغه زبانه، مهارت بالا تو نقاشی داره و داستان نویسی، به اندازه خودش موفقه. تازه این طفلی رو تو 16 سالگی فهمیدن، 16 سال عذاب کشید
نه زیاد نمیدید در حد نیم تا یک ساعت اونم ففط برای غذا نه پستونک دوست نداره چطور؟
اها، پسر من چون شاغلم زیاد میدید. هیچی پستونکی هستش پسرم، یه مدت روزا ازش گرفتم حس میکنم نقص توجهش خیلی تشدید شد، دو روزه شل گرفتم بهش میدم ، نمی خوام بیشتر عذاب بکشه