2777
2789
عنوان

کیا مثل من شوهر شون همیشه سر کاره؟

649 بازدید | 58 پست

تا هنوز نیومده خونه.خیلییییی خستم.کلی وقت و انرژی ازم گرفته میشه بس که با بچه ها سر و کله میزنم.واقعا کلافه ام.دختر بزرگم شیش سال و نیمشه،خیلی اذیت میکنه کوچیکه هم دو سالش داره میشه و اونم بهونه گیره.از تنهایی خسته شدم.شوهرم کارمنده اداره زندانه.وقت و بی وقت باید بره سر کار.با اینکه خیلی خوب و مهربونه ولی دیگه دارم از خودش و شغلش باهم متنفر میشم

تو‌ رو خدا بگید چیکار کنم.خصوصا تو این کرونا دارم روانی میشم از تنهایی تو خونه نشستن😔

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا همه دلشون میخاد لش کنن تو خونه جلو کولر

اون شوهر بیچارت داره واسه راحتی شما تلاش میکنه

با این اوضاع اقتصادی چی بگیم والا

همسن ک شغل داره و ی لقمه نون دارید خداروشکر

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

توروخداخوشحال باش منم شوهرم روزی هفده ساعت کارمیکنه امروزمریض شدافتادخونه فقط دلم میخوهدزودترخوب بشه بره..تازه بچه هام شیربه شیرن...ولی انقدرلوس ونونورشدامروزکه نفرینش کردم..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه شما نه من که کلا شوهرم کارش تو خونست و بیستو چهاری رو مخ منه از ریختش دیگه متنفرم با این اخلاق گندش عزیزم این دوتا رو باید باهم قاطی کرد یه چیز نرمال داد بیرون😊😊😊😊

خونه مادرت چرا نمی ری

جاییو ندارم که برم.مامان و بابام از هم جدا شدند.با نامادری یا شوهر مادر هم نمیشه یه جا بود.پدرشوهر و مادرشوهرمم خیلیخوبند ولی تو روستااند.طاقت تو روستا موندن هم ندارم😔

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

درکت میکنم منم شوهرم دو شیفت کار میکنه بنده خدا... روزی یک ساعت بیشتر نمیبینمش یا کاره یا خوابه⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩