2777
2789
عنوان

کیا مثل من شوهر شون همیشه سر کاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما.همسرم دو تا شغل داره.از یه کار میاد شاید نیم ساعت خونه نباشه می‌ره سرکار بعدی هنوز هم نیومده خونه.منم دوتا دختر دارم و بس که باهاشون سروکله میزنم دیگه خسته میشم گاهی از زندگی سیر میشم

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
شوهر من سربازه جای دیگه هم کار میکنه..هیچ شبی که نیست هیچ روزا هم شاید دوسه ساعت ببینمش

الهی

به خدا با بچه ها خیلی سخته وگرنه من خودم بلدم چه جور سر خودمو گرم کنم و اصلا نیازی بهش ندارم.پدرم در اومده از تنهایی بچه داری کردن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
دخترت بزرگه چرا اذیت میکنه؟ عادی نیست برا سنش

بهونه گیر شده.حوصله ی هیچ کاریو نداره.مدام با آبجی کوچیکترش دعوا داره.از بس اذیت میکنه و دعواش کردم لجباز شده.خیلی ناز و مهربونه با بقیه ولی با من لج میکنه کلا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
شکر خدا رو بجا بیار. همین امروز دوستمداشت از بیکاری شوهرش گریه میکرد و به هر دری زدن کار پیدا نکرده ...

موافقم. من بابام دوسال بیکار بود نمیدونی چی کشیدیم الان که کارش سخته خداروشکر می کنیم که لااقل شغل داره