2777
2789
عنوان

کیا مثل من شوهر شون همیشه سر کاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست
بهونه گیر شده.حوصله ی هیچ کاریو نداره.مدام با آبجی کوچیکترش دعوا داره.از بس اذیت میکنه و دعواش کردم ...

بیشتر بهش محبت کن. احتمال زیاد به خواهر کوچیکترش حسودی میکنه که اون بیشتر بغلته و حس میکنه به اون بیشتر توجه داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسمی هستش وشیفتیه؟

شیفت نیست.کار شون جوریه که دم به دقیقه مجبوره بره.قبلا که شیفت بود راحت تر بودم حداقل دو روز میرفت چهار روز استراحت بود.هرچند همون چهار روزم کامل تو خونه نبود ولی بازم بهتر از الان بود

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بیشتر بهش محبت کن. احتمال زیاد به خواهر کوچیکترش حسودی میکنه که اون بیشتر بغلته و حس میکنه به اون بی ...

آره خیلی دختر حساسیه.میخوام حساس ترش نکنم و بفهمونم خیلی دوسش دارم ولی واقعا دیگه اعصابم نمیکشه.خیلیییی فشار رومه.از لحاظ مالی،روحی ،خانواده ها و ...‌‌

مشکلات اقتصادی اینقدر زیاده که وضعیت همه مردها همینه ...باهاش صحبت کن بگید اضافه کار کمتر بره یا ماهی حداقل یکی دوروز مرخصی بگیره حتما همکاری می کنن ..اون تایم‌هایی که خونه سعی کنین باهم باشین صحبت کنین تنها نباشید درسته خسته حق میدم ولی خانم ها بخوان میتونن مرداشونو سرحال نگه دارن و شوخی و جو خونه طوری کنید که شاداب بشه خونه دوش گرفتنم عالیه از سرکار اومد بگید بره دوش بگیره فوق العاده سرحال میشه و...

شوهرم از اردیبهشت رییسشون رفته شده مسئول بخش محل کارش.شوهرمم فوق العاده استرسی کلا بدجور رو زندگیمون ...

موفق باشه ان شاءالله 

هم خودشون اذیت اند هم خانواده ها.از همه بدتر بچه های طقل معصوم.من که اون جوری که باید نمیتونم به بچه ها برسم.دل و دماغی برام نمی مونه اصلا

آره خیلی دختر حساسیه.میخوام حساس ترش نکنم و بفهمونم خیلی دوسش دارم ولی واقعا دیگه اعصابم نمیکشه.خیلی ...

درکت میکنم عزیز‌م. ولی این مرحله از زندگی به زودی میگذره و بچه هات میشن یار و همدمت. فقط از مشکلات و سختی ها سعی کن چیزی ازت نشنون الان. چون روی روحیه شون خیلی تاثیر بدی میذاره.

موفق باشه ان شاءالله  هم خودشون اذیت اند هم خانواده ها.از همه بدتر بچه های طقل معصوم.من که اون ...

ممنون همچنین شما هم موفق باشید. من یه دونه بچه دارم واقعا تو این روزا کم آوردم خدا به شما توان و صبر بیشتری بده انشالله

تا اطلاع ثانوی حوصله ندارم
مشکلات اقتصادی اینقدر زیاده که وضعیت همه مردها همینه ...باهاش صحبت کن بگید اضافه کار کمتر بره یا ماه ...

آخه میدونین خودش آدمی نیست که بهش سخت بگذره.همون سر کار هم با همکاراش بگو و بخند دارن.کار میکنن ولی خوش اند.نمیگم همیشه اینجوره ولی بیشتر وقتا دور همند انگار.حداقلش اینه که چهار تا آدم می بینه دلش بلز میشه.من چی؟فقط کارای خونه و بچه ها.دیگه واقعا بریدم.خودم به درک .بچه هام پدر نمیخوان؟همش چشم شون به در که کی باباشون بیاد

ممنون همچنین شما هم موفق باشید. من یه دونه بچه دارم واقعا تو این روزا کم آوردم خدا به شما توان و صبر ...

قربونت 

مرسی عزیزم.همچنین🌷❤

آخه میدونین خودش آدمی نیست که بهش سخت بگذره.همون سر کار هم با همکاراش بگو و بخند دارن.کار میکنن ولی ...

همسر منم با برادراش همکارن. میگن میخندن اما شاید یه روز اصلا با من حرف نزنه. شرایط جوری شده آقایون با  شغلشون بیشتر انس گرفتن تا خانواده🙁🙁

نه شما نه من که کلا شوهرم کارش تو خونست و بیستو چهاری رو مخ منه از ریختش دیگه متنفرم با این اخلاق گن ...

شوهر من ادمیه که اگه تو خونه باشه نمیزاره آب تو دل آدم تکون بخوره.خودش هیچ مشکلی نداره ولی شرایط کاریش دیوانه کنندست.به خدا دیگه بریدم