2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

33 هفته. بعله اولی😍

عزیرم یهسوال منم۳۲هقته ام الان چند روزه حساسیتم گل کرده هی عطسع میکنم موقع عطسع زیر شکمم درد میگیره بدجور شمام اینطوری؟

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
مامان منم متولد 60منم 79خوشبختم😍😂😂

😅همچنین. البته مامان من 6 هفته ی دیگه میشه مادربزرگ🤣🤣میگم به دختر یاد میدم بهت بگه ننه😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
عزیرم یهسوال منم۳۲هقته ام الان چند روزه حساسیتم گل کرده هی عطسع میکنم موقع عطسع زیر شکمم درد میگیره ...

حساسیت فصلیه؟ منم زیر دلم گاهی درد میکنه مخصوصا وقتی درازکشیدم میخام بلند شم یا بشینم. دکتر گفت ازین ب بعد این چیزا عادیه با هر درد کوچولو نیا درمونگاه کرونا میگیری😅

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
حساسیت فصلیه؟ منم زیر دلم گاهی درد میکنه مخصوصا وقتی درازکشیدم میخام بلند شم یا بشینم. دکتر گفت ازین ...

اره عزیرم حساسیت فصلیه مثلا ولی کل سال درگیرشم .یهو نگران شدم چقدر سخت شد معده دردکمر درد پا درد خدا این چند هفته هم ب خیر بگذرون عزیزم شما طبیعی زایمانت یا سز؟ 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
اره عزیرم حساسیت فصلیه مثلا ولی کل سال درگیرشم .یهو نگران شدم چقدر سخت شد معده دردکمر درد پا درد خدا ...

حرف معده رو نزن🤦‍♀️دیروز با پاش ب معدم فشار میاورد احساس میکردم معدم از حلقم میزنه بیرون. همشم ک انگار اسید ریختن تو معدم. فعلا باید برم معاینه لگن ولی 90 درصد طبیعیه