2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 162 پست
ببین گلم مردا اصلا درکه اینو ندارن ک زناهم آدمن و بچه دمار ازروزگارشون درمیاره وقتی سرکارن بنظرم از ...

اخ آره من واقعا نیاز دارم یه آدم شیک و با سلیقه با من بیاد خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو

من اینو ندارم. اما اون عطر اونتوس فور هر رو بخر! وقتی شوهرت پول داره الکی حیفت نیاد. من خودم اون عطرو که میزنم دوست دارم هی خودمو بو کنم از بس بوش خوبه لامصب. ۷۵ میلش ۲۳۰ یوروهه اینجا ( البته این ارزونترین قیمتشه)

راستش عزیزم من مشکلات فراوانی دارم ک بزرگترینشون از خانوادم سرچشمه میگیره ک تو اینجا نمیگنجه . ولی ...

آفرین بهت واقعا، باریکلا 

امیدوارم مشکلاتت هم به زودی حل بشه

اخ آره من واقعا نیاز دارم یه آدم شیک و با سلیقه با من بیاد خرید

کدوم شهری ؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
مرسی عزیزم سعی میکنم برم اینا رو خرید کنم 

اگه شوهرت دوست داره پول خرج کنه خودت خرج کن!نذار زحمت خرج کردنش بیفته گردن یکی دیگه دختر خوب! تازه اینایی که من کفتم برندای فوق معمولی اند هرچند من ازشون راضی ام. میخوای خوب پول خرج کنی برو ۶۰ یورو بده یه رژ شنل بخر! من رژ در حد ۱۰، ۱۲ یورو میخرم. به همون لورال بسنده میکنم 😅

آفرین بهت واقعا، باریکلا  امیدوارم مشکلاتت هم به زودی حل بشه

فدات عزیزدلم

تو میتونی عزیزم

کافیه ک بخای

راستی لباسای خودتو نی نی و شوهرتو باهم ست کنین هر جامیرین

خیلی شیک میشه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪