2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ،پولداری بده من جهیزیه درس کنم براخودم😄😄😄😄 نگو پولدارا بیان نظربدن من چی بخرم،مام میدون ...

ایشالا جهیزیه تو هم به خیر و خوشی جور میشه. چیزلی الکی و بی استفاده نخر. اگه دست پدر و مادرت هم خالیه توقعاتت رو از خرید و عروسی و ... بیار پایین که شوهرت هم انتظار جعیزیه زیاد نداشته باشه که بت فشار بیاد. زندگی خوب الزاما پول نمیخواد. ایشالا که زندکیت همیشه شاد و خوب باشه😘

من مانتو و روسری و لوازم ارایش خیلی خیلی زیاد میخرم، انذازه یه مغازه لوازم ارایشی دارم، اصلا مرض خرید کردن دارم، اما از این ببعد میخوام روشمو عوض کنم و تمرکزمو روی لباس توخونه ای و ادکلن و لوازم اکسسوری مثل ساعت و کیف و کفش بیشتر کنم، مخصوصا احساس میکنم کفش تمیز و شیک و جنس خوب خیلی تاثیر میذاره تو خوشتیپی، بنظرم بهتره لوازم ارایشی کمتر بخرم و بجاش روی لوازم بهداشتی مثل محصولات مراقبت از پوست و مو تمرکز کنم 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

میدونید بچه ها من قبلا یه اشتباه خیلی پلید آنها ای که کردم این بود که تو خرید های شخصی دیگران دخالت مس کردم ولی بعد از یه مدت تو اجتماع رفتم و اومدم تازه فهمیدم  چه قدر نیاز دارم اتاق امو مثل یک اتاق پرنسس کنم ،و چه قدر اشتباه کردم امیدوارم مردم بدذات بدجنس خاله زنک دهاتی شایعه ساز منو ببخشن