2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 162 پست

میگم برو لوازم آرایشی بخر کیف و کفش بخر حتما یه سربروبیدون با مراقبت یه تحویلی بده بهخود

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند تا پیشنهاد دارم:

عطر creed aventus for her بخر. تست کن قبلش واما فوق العاده عطر شیک و خوب تا حدی گرونیه. 

یه سری لباس زیر خوشگل بخر. نمیگم خیلی گرون مثلا ان بی بی و برندهای ترک هم خیلی گرون نیستند هم خوشگل و متنوع اند

لباس تو خونه ای حتما مرتب و خوشکللل

اون دوست نینی سایتی چی گفت بهت؟ چرا فازت مثل من شده بود؟ ما افسردگی داریم؟ چرا بی دل و دماغ شدم من

راستش عزیزم من مشکلات فراوانی دارم ک بزرگترینشون از خانوادم سرچشمه میگیره ک تو اینجا نمیگنجه .

ولی میبینم خودمو نابود کنم چیزی درست نمیشه

تازه من شوهرم پولدار نیست ولی جوری شیکو پیک میگردم با قیمتای مناسب ست میکنم همه همیشه میگن رها ی تپل خوش پوشه،مخصوصا تو مهمونیا

شوهرم همیشه بهم میگ خیلی خوش سلیقه ای 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من اگه مشکلپول نداشته باشم  لب تاپ میخرم😍یه گوشی که ۳۲ملیونه😍 چنتا ست ورزشی رنگی😍 چنتا ساح ...

ایشالا به زودی همه اینا رو بخری این خیلی خوبه که می‌دونی چی خوشحالت می‌کنه

ایشالا پولدارترم بشی عزیزم، کیف پونصد دلاری چه مارکی خریدی؟  وقتی سفر میری خرید می‌کنی؟

ممنون عزیزم. ولی واقعا نمیخوام پولدار تر بشم. نه اینکه فکر کنی الان خیلی پولدارم اما کلا از پول زیاد میترسم.از نظرم نابود کننده است. همین الان هم زندگی قبل تر رو که کمتر داشتیم بیشتر دوست دارم چون خوشی هاش بیشتر بود. من ایران نیستم selinini جون.  اروپا کلا همه کشورها به هم نزذیک اند. این کیفی که میگم ایتالیاییه برند Maxwell scout

چی میخری واسه خونه مثلا؟؟؟ یه کم بهم ایده بده

مثلا همون اسپند دود کن مدل فانتزیش، یا قندون های کاپ کیکی،صندلی های مینیاتوری،

خلاصه وسایل های فانتزی و گوگولی 🥰

اگه خواستی بگو عکسشو بدم

🤐