2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلین جان ی چیزو خواهرانه بهت میگم

مردای الان کلی زرق و برق بیرون میبینن

انتظار دارن خانمشون خیلی از اونا بالاتر و سرتر باشه و ب قول خودمون چشم پر کن باشه

پس سعی کن تامیتونی ب خودت برس ،لباسای تو خونگی فانتزی و رنگو وارنگ بخر با لاک همرنگ و صندلش ستش کن

از شرایطتت نهایت استفاده رو بکن

خودتو باجون د دل دوس داشته باش چون یدونه از تو ،توو این دنیا هست

خودمم ی مدت فازم برگشته بود و همین امروز با صحبتای یه دوست نی نی سایتی ب خودم اومدم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
کفشام انقدر زیاده که دوتا کارتنش تو‌انباریه بقیش تو‌جاکفشیو یه طبقه کمد کیف تقریبا باهر رنگ‌مانتو دا ...

وای من تا کیف و کفشم خراب نشه تا لاکم خشک نشه معمولا احساس نیاز به خرید ندارم 

ساعت دو تا دارم عطر هم دوتا،دو تا کتونی، دو تا کفش راحتی همین!

منطورت از پولدار کیه؟ کسی که ساعت ۲۰۰ ملیونی میبنده؟

نه عزیزم میلیاردر نگفتن که ☺️ پولدار معمولی دیگه 

من به کسی که ماهی۳۰ تومن درآمد داره میگم پولداره و بهتره به خودش سخت نگیره 

ساعت ۲۰۰ تومنی نه ، کلی ساعت خوشگل ۲ تا ۳ تومنی هم هست 

هر چی دلت میخواد  آیفون یازده بگیر اگ دلت میخواد خب

دلم میخواد ولی دخترم همیشه چنگ میزنه گوشیمو می‌گیره از دستم میگم گوشی جدید نخرم چون میدونم زود داغون میشه

پاک کننده عمقی آرایش هس عزیزم  من کلا ب پوستم میرسم بهتر از هزینه های اضافیه ارزش داره  ...

فیس براش چه مارکی بگیرم؟ باید فوم شستشوی صورت استفاده کنم با فیس براش؟؟

نه عزیزم میلیاردر نگفتن که ☺️ پولدار معمولی دیگه  من به کسی که ماهی۳۰ تومن درآمد داره میگ ...

خوب پس با تعریف تو من پولدارم😅 اما :

نه ساعت میبندم ( به نظر من ساعت از رادو کمتر بستنش الکیه)

نه ادکلن میزنم بیرون از خونه ( شوهرم حساسه روش)

لباسام هم بعضیاش برندهای گرون بعضیام معمولی تر. برند گرون هم از نظر خودم گرون. فکر نکنی کیف لویی ویتون دارم. من اوج خرج کردنم برای یه کیف ۵۰۰ دلار بوده که دیکه خودمو خفه کردم

وای من تا کیف و کفشم خراب نشه تا لاکم خشک نشه معمولا احساس نیاز به خرید ندارم  ساعت دو تا دارم ...

یا خدا.تغییر بده خودتو. دلت رو نمیزنه اون کیفای قبلیت؟ بده به کسی برو کیف جدید بخر اگه از نظر مالی بت فشار نمیاد

اگه پولداری یه سری موارد رو اصولا باید داشته باشی  مثلا چند تا ساعت گرون ، گوشی خوب ، لباس های ...

بدیش اینه که وقتی کتونی مثلا اکو میخرم اصلا پاره و خراب نمیشه و سالها میمونه و من دیگه احساس نیازی به داشتن کتونی ندارم  و هیچی نمیخرم همه وسایلم همینجوری میشه چون اهل تنوع نیستم انگار