2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 162 پست

من اگ پول داشتم هر روز میرفتم طلاهای خوشگل میخریدم 

هزارو یکجور لباس و مانتو و کیف و کفشای ست 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چند جفت کفش داری؟ چند تا کیف داری؟ چند تا ساعت یا عطر داری؟ ببخشید اینا رو میپرسم می‌خوام مقای ...

من بالای بیست جفت کفش دارم.خیلیاشم بخشیدم. لباس هم زیاااد. واقعا نمیدونم چقدر. در ضمن تاپیکت به پولدار بودن و نبودن ربطی نداشت. بسته به حس ادمه. حالا کسی که پولداره لباس و کفش برند خفن و‌گرون میخره کسی که کمتر داره لباس معمولی

مثلا چند جفت کفش داری؟ چند تا کیف داری؟ چند تا ساعت یا عطر داری؟ ببخشید اینا رو میپرسم می‌خوام مقای ...

کفشام انقدر زیاده که دوتا کارتنش تو‌انباریه بقیش تو‌جاکفشیو یه طبقه کمد کیف تقریبا باهر رنگ‌مانتو دارم البته میگم تقریبا ساعت ۵ تا دارم عطر ادکلنم نگم برات البته بیشتر من عطر میخرم تا ادکلن  به خودت برس باور داشته باش که هیچ‌کس بهتراز تو‌نیست من با اینکه ناخنم‌کاشته ولی حدود ۶۰ تا لاک دارم تا میبینم فازم منفیه لاک‌پامو عوض میکنم

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
من پولدار نیستم ولی کمدم پر از لباسای فانتزی و خوشگله  عشق کتونی دارم و میخرم بیشتر خریدم لواز ...

آخ آخ پوست من داغون شده با بچه داری و بیخوابی

میشه به چند تا مارک اینا بگی  بدونم چی بخرم واسه پوستم برنامه مراقبتی پوست ندارم 

من بالای بیست جفت کفش دارم.خیلیاشم بخشیدم. لباس هم زیاااد. واقعا نمیدونم چقدر. در ضمن تاپیکت به پولد ...

گفتم پولدار که بعضیا نیان بگن ما نون شب نداریم و حال منو خرابتر ازینی که هست کنن!! 

میسلارواتر این چیه؟ من چقدر از دنیا عقب موندم خخخخخ

پاک کننده عمقی آرایش هس عزیزم 

من کلا ب پوستم میرسم بهتر از هزینه های اضافیه ارزش داره 

فیس براش و فوم شستشوی خوب و سرم ابرسان و ویتامینه و ازین چیزا

چه خوراکی هایی میخری؟؟؟ پایه خوراکی هستم ایول

شکلات انواعش. پاستیل . پیتزا. ساندویچ بستنی پریما گلد. کیک شکلاتی. و....

ینی خودمو منفجر میکنما

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

اگه پولداری یه سری موارد رو اصولا باید داشته باشی 

مثلا چند تا ساعت گرون ، گوشی خوب ، لباس های خوش جنس ، عینک آفتابی اصل ، همیشه کیف و کفش های گرون قیمت ،اگه  موهات و رنگ میکنی همیشه مرتب باشه به موقع رنگساژ کنی لوازم آرایش برند مرغوب استفاده کنی ، دندونات مرتب و سفید باشه عطر هم که حتما باید باشه 😍