2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 162 پست
بدیش اینه که وقتی کتونی مثلا اکو میخرم اصلا پاره و خراب نمیشه و سالها میمونه و من دیگه احساس نیازی ب ...

عزیزم مسئله همینه که قرار نبست خراب و پاره بشه

میتونی چندتا کفش و کتونی همزمان داشته باشی در طرح و رنگ‌های مختلف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلین جان ی چیزو خواهرانه بهت میگم مردای الان کلی زرق و برق بیرون میبینن انتظار دارن خانمشون خیلی ا ...

عزیزززززم واقعا راست میگی همین الانم شوهرم مرتب غر میزنه که سطح زندگی مون پایینه تو تاپیک های قبلیم گفتم شوهرم توقع زندگی شیک تری داره ولی من واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم ، اونم با این بچه کوچیک که همه انرژی منو گرفته و همه فکرم اونه

من بیشتر چیز میزای گوگولی واسه خونم میخرم 

و بعدش بیشتر مانتو و روسری و ست کیف و کفش🥰🥰🥰

و اولویت سومم لوازم آرایش هست، یعنی هرچی ببینم بر میدارم ، خیلی کیف میده آخه 

🤐

من اگه مشکلپول نداشته باشم

لب تاپ میخرم😍یه گوشی که ۳۲ملیونه😍

چنتا ست ورزشی رنگی😍 چنتا ساحلی گل گلی😁

واسه مامانم انگشتر

واسه شوهرم و پسرم تیشرت و لباس ست و همرنگ

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلین جان ی چیزو خواهرانه بهت میگم مردای الان کلی زرق و برق بیرون میبینن انتظار دارن خانمشون خیلی ا ...

اون دوست نینی سایتی چی گفت بهت؟ چرا فازت مثل من شده بود؟ ما افسردگی داریم؟ چرا بی دل و دماغ شدم من

من دنبال ستای دستبند و انگشتر خاص هستم ست جواهرات خاص لباسای خاص کفش و کیف چرم خاص  اکسسوری های خوشکل عینک آفتابی و ست ساعت 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

به نظر من خرید کردن وقتی نیاز ندارین یه فرهنگ غلطه..اتفاقا خیلی خوبه که اهل خرید غیر ضروری و.مورد نیازتون نیستین..سفر رفتن و تفریح کردن، ورزش و باشگاه رفتن، کلاس های هنری یا مهارت زندگی  و.... خیلی راه بهتری برای اینکه به خودتون توجه کنید و شاد و جذاب تر باشید ..و این طوری هزینه کنید

خوب پس با تعریف تو من پولدارم😅 اما : نه ساعت میبندم ( به نظر من ساعت از رادو کمتر بستنش الکیه) نه ...

ایشالا پولدارترم بشی عزیزم، کیف پونصد دلاری چه مارکی خریدی؟ وقتی سفر میری خرید می‌کنی؟ 

عزیزززززم واقعا راست میگی همین الانم شوهرم مرتب غر میزنه که سطح زندگی مون پایینه تو تاپیک های قبلیم ...

ببین گلم مردا اصلا درکه اینو ندارن ک زناهم آدمن و بچه دمار ازروزگارشون درمیاره وقتی سرکارن

بنظرم از وسایل خونت شروع کن 

من اگ پیشت بودما میومدم باهات کلی خرید میکردیمو زندگیت رنگ و بویه دیگ میگرفت

شاید باورت نشه شوهر یکی از دختر عمه های من مولتی میلیاردره ولی زنش کوچکترین سلیقه و ذوقی برای خرید برای خودش نداره همه همیشه میگن این چرا خودشو بالا نمیکشه 

و شوهرش امسال بدترین خیانتو بخاطر این رفتارش کرد با دوتا بچه ک دارن،با ی خانم خیلییییی شک و خیلیییی زشتتر از دختر عمم ولی با اعتماد بنفس خیلییی بالا

لطفا بخودت بیا و نزار خدایه نکرده زندگیت ب او نجاها برسه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪